Sidan innehåller annonslänkar
Stoff Nagel

Stoff Nagel - Stoff/Uyuni Ljus LED 2-pack

Kontrollera pris

Köp nu

Mycket verklighetstroget LED-ljus från Stoff/Uyuni i 2-pack. De är gjorda med en 3D-patenterad elektronisk låga som försiktigt flimrar och skapar ett mjukt och inbjudande ljus i ditt hem, precis som en riktig levande låga. Själva ljusen har en yta av paraffinvax så att de står vackert och autentiskt i ljusstakarna. Ljusen är batteridrivna och kan styras med den inbyggda timern på 6 timmar eller fjärrkontrollen (säljs separat). Om du vill stänga av ljusen före den inbyggda 6-timmarstimern utan att använda fjärrkontrollen, skruvar du loss ljusbotten för att lossa batterierna. Perfekt också i utrymmen som man vanligtvis inte vågar ha stearinljus, som t.ex. i barnrum. Du får den äkta känslan men behöver inte oroa dig för att hålla koll. Batterier som behövs är två stycken AAAA per ljus. Dessa är inte inkluderade men finns att köpa separat.


Jämför produkt Stoff Nagel - Stoff/Uyuni Ljus LED 2-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Stoff Nagel - Stoff/Uyuni Ljus LED 2-pack i kategorin Ledljus här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Ledljus
Artikelnummer: 119773
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Torkställ

Torkställ från Leifheit

Se alla produkter
Speglar

Speglar från House Doctor

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Jensen

Jensen är ett efternamn av danskt och norskt ursprung. Ursprungligen var det ett patronymikon med betydelsen "Jens son". Namnet är Danmarks vanligaste och bars 1 januari 2014 av 261 432 personer bosatta i Danmark.Namnet ingår i företagsnamn, se vidare nedan.