Stoff Nagel

Stoff Nagel - STOFF Nagel Fot 23x17 cm Krom

Kontrollera pris

Köp nu

Fot i svartlackad stål som kan häktas samman med den klassiska Nagel-ljusstaken från STOFF. Ljusstakarna är idag ett samlarobjekt och nyproduktionen av Nagels produkter sker under licens av Nagel Gmbh.   Använd foten som solitär eller sätt samman den med flera delar för att skapa din egen personliga STOFF-skulptur.


Jämför produkt Stoff Nagel - STOFF Nagel Fot 23x17 cm Krom online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Stoff Nagel - STOFF Nagel Fot 23x17 cm Krom i kategorin Ljusstakar här hos oss.

Kategori: Ljusstakar
Artikelnummer: 109475
Visa fler

Från kunskapsbanken

Nagel

Naglar (latin sg. unguis) kallas de hårda utväxter av keratin som återfinns längst ute på fingrarnas och tårnas sträcksida hos primater. Nageln består av döda celler från nagelroten som förhornats. Naglarna motsvarar andra djurarters klor, klövar och hovar. Naglar kan, i likhet med klor, användas till att rivas eller klösas med, men på människoapor finns nageln främst till för att skydda den mjuka fingertoppen. I många kulturer utsmyckas naglar med till exempel nagellack. Nagelband kallas den tunna remsan av överhud i övergången mellan nageln och den egentliga huden.