Sidan innehåller annonslänkar

Z Skin Repair Intensive Cream

-50%

Beställ Z Skin Repair Intensive Cream på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Z Skin Repair Intensive Cream inom kategorin Skönhet.

Se gärna också

Fotbalsam med ringblomsextrakt

Dr Sannas fotbalsam med ringblomsextrakt är en vårdande och mjukgörande fotkräm med naturliga ingredienser som håller dina fötter pigga. Trötta fötter? Varför inte ta ett fotbad och ge dina fötter en behandling med Dr Sannas Foot Balm! Den gör din hud mjuk och smidig samtidigt som den återfuktar och ger ett skydd mot uttorkning hela dagen. Med en kombination av olika fettsyror och fuktgivare hjälper den till att återfukta huden på djupet. Om några av ingredienserna Probiotika - hjälper till att hålla en god bakterieflora på huden, den har också återfuktande och lugnade egenskaper på irriterad hud. Kokosolja - absorberas lätt av huden och har mjukgörande och återfuktande egenskaper. Kokosoljan består till största delen av mättade fettsyror som hjälper till att behålla hudens fuktighet. Kokosolja klassas som en fet olja vilket gör att den har egenskapen att göra huden mjuk och smidig samt att den har en nästan pärlemor skimrande effekt på huden. Sheasmör - innehåller höga halter av fytosteroler, tokoferoler och triterpener vilket gör sheasmör till en mycket effektiv mjukgörare och skyddar huden mot uttorkning. Extraktet från ringblomma - innehåller blommornas bioaktiva ämnen bla triterpensaponiner, lupeol, och flavonoider som verkar lindrande och stimulerar hudens läkeprocesser. Ringblomsolja är särskilt bra för torr och känslig hud, för eksem, utslag och självsprickor. Eteriska oljor från rosmarin, tall, eukalyptus och lavendel som har antibakteriella egenskaper samtidigt som den ger dina fötter en fräsch doft.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Bitz

Bitz är en kommun (tyska Gemeinde) i Zollernalbkreis i delstaten Baden-Württemberg i Tyskland. Folkmängden uppgår till cirka 3 600 invånare, på en yta av 8,82 kvadratkilometer. Kommunen ingår i kommunalförbundet Albstadt tillsammans med staden Albstadt.

Skin

Skin kan avse: Skin (sångare) – brittisk sångerska och låtskrivare (Deborah Dyer) Skin (tecknad serie) – Skin (film) – brittisk-sydafrikansk film från 2008 Skin (TV-serie) – en amerikansk TV-serie från 2003