Rätt servis alla gånger

Rätt servis alla gånger

Att välja rätt servis för olika tillfällen kan vara en konst i sig. Oavsett om du är värd för en fin middag, en avslappnad brunch eller en festlig picknick, finns det olika typer av servis att överväga. Här är en översikt över några populära serviser och vilka märken som står bakom dem.

Porslinsservis

En porslinsservis är klassisk och passar utmärkt för formella tillfällen. En av de mest kända tillverkarna av porslinsservis är Wedgwood, som är känt för sin elegans och tidlösa design.

Färgglad keramik

För en mer avslappnad och färgstark atmosfär är färgglad keramik ett utmärkt val. Fiesta är ett populärt märke som erbjuder keramikserviser i olika färger, perfekta för festliga tillfällen.

Glas- och kristallservis

För drycker som vin, champagne och whisky är glas- och kristallservis en nödvändighet. Riedel är en ledande tillverkare av vinglas och erbjuder ett brett utbud av glas som är utformade för att förhöja smakupplevelsen.

Mattallrikar

För en modern och avskalad känsla kan mattallrikar vara det perfekta valet. Iittala är ett välkänt finskt märke som erbjuder en mängd olika mattallrikar med enkla och stilrena designer.

Porlande plast

För utomhusaktiviteter och picknickar är hållbarhet viktigt. OXO tillverkar servis av högkvalitativ plast som är både tålig och miljövänlig, perfekt för äventyr utomhus.

Oavsett vilken typ av servis du väljer är det viktigt att tänka på tillfället och din personliga stil. Med rätt servis kan du skapa en minnesvärd och välkomnande atmosfär för dina gäster.

Matleverans24

Det kan vara en lång resa tills man hittar det man är ute efter. När man handlar på nätet så har man ett stort utbud att välja på, och allt väldigt nära till hands. Vi tycker att det ska vara enkelt och man ska inte betala för mycket.

© Matleverans24 2023