Rörstrand - SÅLD Såssnipa "Carmencita"

Beställ Rörstrand - SÅLD Såssnipa "Carmencita" på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Rörstrand - SÅLD Såssnipa "Carmencita" inom kategorin Serveringsskålar.

Produktinformation

Såssnipa ur serien "Carmencita" från Rörstrand, producerad mellan 1940-1942.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Se gärna också

Bitz - Salladsskål 24 cm Svart/Mörkblå -30%

Vad passar inte bättre att servera en läcker sallad ur än Bitz rustika skål i stengods? Med sin blankt glaserade insida i härlig färg och sin matta utsida framhävs alla de fina färger som en sallad kan bestå av. Glaserad med reaktiv glasyr som skapar naturliga färgskiftningar får varje skål ett unikt uttryck. Skålen passar också utmärk för servering av andra läckerheter eller använd som djupare mattallrik.

Tål maskindisk, mikrovågsugn och ugnstemperatur upp till 220 °C. Finns i olika storlekar. Kombinera gärna med andra delar ur Bitz stengodsservis och skapa en dukning som passar just dig.

Stengodsserien från Bitz är utvecklad tillsammans med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen är viktigt för att låta hjärnan uppfatta kroppens mättnadssignaler och på så sätt undvika att man lämnar bordet alldeles för mätt. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, färgskiftningar och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Santukoknivar

Santukoknivar från Zwilling

Se alla produkter
Santukoknivar

Santukoknivar från Miyabi

Se alla produkter
Kaffekvarnar

Kaffekvarnar från Wilfa

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Rörstrand

Se alla produkter