Sidan innehåller annonslänkar
Stoff Nagel

Stoff Nagel - Ljusstake Mässing

619 kr 428 kr-31%
Kontrollera pris

Köp nu

Nagel-ljusstake från STOFF. En reproduktion av den klassiska modulljusstaken från år 1965. Originalet är formgivet av Werner Stoff på uppdrag av Hans Nagel och tillverkades av den tyska fabriken BMF, Bayerische Metallen Fabrik, på 60- och 70-talet. Ljusstaken är idag ett samlarobjekt och nyproduktionen av Nagel-ljusstakarna sker under licens av Nagel Gmbh. Ställ fram ljusstaken som solitär eller sätt samman flera moduler och skapa din egen personliga STOFF-ljusstake. Varje modul är 11,2 cm bred och 6,5 cm hög. Ljushållarna är anpassade till en mindre storlek stearinljus, 13 mm i diameter. Det här är en tidlös ljusstake som passar både det moderna som retroinspirerande hemmet. Varje modul säljs separat.


Jämför produkt Stoff Nagel - Ljusstake Mässing online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Stoff Nagel - Ljusstake Mässing i kategorin Ljusstakar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Ljusstakar
Artikelnummer: 104491
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Fat limiterat

Fat limiterat från Rörstrand

Se alla produkter
Knivblock

Knivblock från Global

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Gogreen

Gogreen är ett livsmedelsföretag. Bönor, ärter och linser samt mjölkfria mejeriprodukter gjorda på havre och soja är exempel på produkter från företaget. Gogreen är en del av Lantmännen Cerealia. Gogreen finns i Sverige, Finland och Norge.