Sidan innehåller annonslänkar
Anders Petter

Stenfors Kastrull 1 L matt Rostfri

Kontrollera pris

Köp nu

Liten kastrull i mattborstat stål med lock från Anders Petters serie Stenfors. Kastrullen har flera genomtänkta funktioner så som hällpip på båda sidorna, tydlig måttskala på insidan och värmetåligt glaslock som gör det möjligt att se maten under tillagning. En stålinkapslad botten med aluminiumkärna ger snabb och effektiv värmefördelning. Fungerar på alla värmekällor. Stenfors är serien för dig som ställer höga krav på materialval, hållbarhet och prestanda. Helt enkelt köksserien med en känsla för detaljer.


Jämför produkt Stenfors Kastrull 1 L matt Rostfri online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Stenfors Kastrull 1 L matt Rostfri i kategorin Kokkärl här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Kokkärl
Artikelnummer: 111076
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Serveringsfat

Serveringsfat från Iittala

Se alla produkter
Termosmuggar

Termosmuggar från Royal Copenhagen

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Vita

Vita kan syfta på:

Royal

Royal kan avse: Royal, Eskilstuna – en biograf i Eskilstuna Royal, Göteborg – en biograf i Göteborg Royal, Malmö – en biograf i Malmö Royal, Uppsala – en biograf i Uppsala Royal, Stockholm – en biograf i Stockholm Grand Hôtel Royal – en byggnad i Stockholm Hotel Royal, Göteborg – Göteborgs äldsta hotell Royal Typewriter Company – en amerikansk skrivmaskinstillverkare