Anders Petter - Stenfors Ånginsats till grytor och kastruller

Jämför produkt Anders Petter - Stenfors Ånginsats till grytor och kastruller online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Anders Petter - Stenfors Ånginsats till grytor och kastruller i kategorin Ångkokare och ånginsatser här hos oss.

Produktinformation

Tillverkad i rostfritt 18/10 stål och kan användas för att ångkoka rotfrukter, grönsaker och fisk. Maten behåller mer av de naturliga näringsämnena och vitaminerna när den ångkokas än tillagas på annat vis, grönsakerna blir t ex krispigare och behåller sin färg.

Denna ånginsats passar kastruller och grytor som rymmer 1,5 liter, 2 liter och 3 liter.Stenfors är serien som ställer höga krav på materialval, hållbarhet och prestanda. Helt enkelt köksserien med en känsla för detaljer. .

Ångkokare och ånginsatser från andra varumärken

Upp till 40% rabatt
Modern House - Rix Ånginsats Stål

Ångkokare och ånginsatser från Modern House

Visa produkter inom Ångkokare och ånginsatser från Modern House.
Upp till 40% rabatt
Anders Petter - Stenfors Ånginsats till grytor och kastruller

Ångkokare och ånginsatser från Anders Petter

Se vad Anders Petter har inom Ångkokare och ånginsatser.
Upp till 31% rabatt
Kitchen Craft - Ångkokare 25 cm Bambu

Ångkokare och ånginsatser från Kitchen Craft

Se produkter inom Ångkokare och ånginsatser från Kitchen Craft.
Upp till 25% rabatt
Demeyere - Apollo Ångkoksinsats 24 cm

Ångkokare och ånginsatser från Demeyere

Se produkter inom Ångkokare och ånginsatser från Demeyere.

Se gärna också

Dexam - School of Wok Ångkokare 20 cm Bambu -30%

Ångkokare i bambu från Dexams serie School of Wok. Denna typ av steamer är idealisk för det asiatiska kökets matlagning. Tack vare att man använder mindre vatten och olja behålls fler näringsämnen vilket borgar för mer hälsosamma rätter. Eftersom bambu är ett naturmaterial kan det bli färgat vid kontakt med livsmedel, vilket är full normalt. Läs skötselråd innan du använder din produkt.

Dexam har tillsammans med den prisbelönta kocken Jeremy Pang tagit fram ett fullt koncept med tillbehör till asiatisk matlagning i hemmamiljö. Med ett stort fokus på både kvalité och prisvärdhet kan du med School of Wok enkelt laga dina asiatiska favoriter i hemmet. På School of Wok´s youtube-sida hittar du dessutom varje vecka nya instruktionsvideor och recept på de senaste trenderna inom det asiatiska köket. Allt för att underlätta för dig att glänsa i köket och utveckla din asiatiska matlagningskonst.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023