Aida - Mosaic Dricksglas 34 cl 4-pack Blå/Grön

Jämför produkt Aida - Mosaic Dricksglas 34 cl 4-pack Blå/Grön online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - Mosaic Dricksglas 34 cl 4-pack Blå/Grön i kategorin Vattenglas här hos oss.

Produktinformation

Mosaic Vattenglas 34 cl 4-pack från Aida.Det är perfekt för både dagliga och speciella tillfällen och glaset är passar för att servera drycker som vatten, öl, läsk eller juice. Varje glas är färgglatt och unikt med mosaikmönster i fyra olika färger som bildar ett helhetsintryck.

Färgerna inkluderar bärnsten, rosa, ljusblå och grön.Aida är ett danskt företag som designar, utvecklar och producerar daglig design för hemmet. Aida dukar det dagliga middagsbordet med service, glas, bestick, köksartiklar och presentartiklar i funktionell design och god kvalitet till vardagliga priser. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Vattenglas från andra varumärken

Upp till 61% rabatt
Zwiesel - Prizma Vattenglas 37 cl 4-pack

Vattenglas från Zwiesel

Utforska allt inom Vattenglas från Zwiesel.
Upp till 42% rabatt
Riedel - Veritas Water 2-pack

Vattenglas från Riedel

Utforska allt inom Vattenglas från Riedel.
Upp till 50% rabatt
Orrefors - Pulse Tumbler 35 cl 4-pack

Vattenglas från Orrefors

Utforska allt inom Vattenglas från Orrefors.
Upp till 40% rabatt
Iittala - Aino Aalto Glas 33 cl 2-pack Aqua

Vattenglas från Iittala

Se vad Iittala har inom Vattenglas.
Upp till 50% rabatt
Magnor - Tokyo Wine Vattenglas 48 cl Klar

Vattenglas från Magnor

Här har vi samlat Vattenglas från Magnor.
Upp till 40% rabatt
Lyngby Glas - Juvel Vattenglas 39 cl 6-pack Klar

Vattenglas från Lyngby Glas

Utforska allt inom Vattenglas från Lyngby Glas.

Se gärna också

Magnor - Tokyo Wine Vattenglas 48 cl Klar -50%

Vattenglas från norska Magnor. Glaset kommer från serien Tokyo Wine och är formgiven av Simen Staalnacke, en av Norges mest populära och erfarna designers, välkänd från media och flera olika TV-program.

Tokyo Wine är en elegant glasserie, med syfte att ge en fulländad vinupplevelse. Alla delar ur Tokyo Wine utgår från samma strama siluett och är inspirerade av japansk estetik. Namnet Tokyo är hämtat från den underbara staden Tokyo, en av världens mest moderna och spännande städer. Staden är Simen Staalnackes favoritstad, och är en urban smältdegel där design möter gammal tradition. I denna världsstad hämtar han ständigt inspiration och njuter av goda drinkar från snygga glas samtidigt som han observerar de senaste och hippaste trenderna.

Glasen från Tokyo Wine är exempel på genuint hantverk, munblåsta och handgjorda av professionella glasblåsare. Serien är perfekt för dig som gillar det estetiskt vackra, men samtidigt värdesätter funktion, kvalitet och bra design. Simen Staalnacke har skapat en vacker glasservis som kommer att hålla i generationer. Alla delar har en varumärkessignatur, som bevis på hög kvalitet och god norsk design.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023