Thermex Decor 942 60 Cm Hvid Vägghängd Köksfläkt - Vit


Beställ Thermex Decor 942 60 Cm Hvid Vägghängd Köksfläkt - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Thermex Decor 942 60 Cm Hvid Vägghängd Köksfläkt - Vit inom kategorin Vägghängda köksfläktar.

Produktinformation

Om ditt kök tillhör de lite mindre av slagsen är denna köksfläkt 527.41.3161.2 fra Thermex ettbra val som kommer klara jobbet med utluftningen utan problem. Den har en kapacitet på 381,7 m3/t.

Vill du ha både snygg design och en köksfläkt som är effektiv och med stor kapacitet, är en vägghängd köksfläkt ett bra val. Eftersom denna typ av fläkt är mycket synligt är det viktigt att du väljer en, vars visuella uttryck och design är en du tycker om.

Se gärna också

Eico Frame 80 N Em - Link Vägghängd Köksfläkt Svart/glas

Köksfläktens kapacitet ligger på maximalt 600 m3/h, vilket betyder att Eico-5813 fra EICO är beräknad att passa från lite mindre kök till de mellanstora. På maximal effekt är köksfläktens ljudnivå fortfarande lägre än ljudnivån vid ett normalt samtal. Köksfläktens maxnivå är lägre än ett normalt samtal som ligger å 60 dB. Så med sina 57 dB, behöver du inte frukta att denna köksfläkt ska överrösta allt när den är igång. Den externa motorn ökar utsugningskapaciteten och håller ljudnivån nere (jämfört med en intern motor). Det kräver dock lite extra installationsarbete, eftersom den externa fläkten ska placeras utanför köket. Denna köksfläkt kommer inklusive motor. När du väljer en vägghängd köksfläkt ska du inte bara lägga vikt på kapaciteten, utan också vara säker på att välja en design du tycker om, då denna typ av fläkt är mycket synlig i köket. Om du är trött på att köksfläkten tar upp mycket plats i köket och över din spis, är denna snedställda modell ett perfekt val. Du får frigjort en massa plats och luft och kan fokusera på matlagningen. Glasskärmen är inte bara en designdetalj utan hjälper också med att skydda köksfläktens yta mot damm och smuts. Den är enkel att hålla ren och du får enkelt fläkten till att se ut som ny igen.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Vita

Vita kan syfta på: