Thermex

Super Silent Udtræk Uden Motor Utdragbara Köksfläkt - Vit

Kontrollera pris

Köp nu

Köksfläkten har en extern motor som ska placeras utanför köket. Det kan vara lite pilligt men det hjälper med att hålla ljudvolymen på en låg nivå. Motor är inte inkluderat i köksfläkten utan ska köpas separat. En utdragbar köksfläkt ska installeras i en modul i ditt kök och är praktisk då den bara är att dra ut när den ska starta. Eftersom den bara är utdragen när den används, är denna typ av köksfläkt en av de mest diskreta.


Beställ Super Silent Udtræk Uden Motor Utdragbara Köksfläkt - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Super Silent Udtræk Uden Motor Utdragbara Köksfläkt - Vit inom kategorin Utdragbara köksfläktar.

Läs mer...
Kategori: Utdragbara köksfläktar
Artikelnummer: 520.19.1261.0
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Dukningsaccessoar

Dukningsaccessoar från Hilke

Se alla produkter
Torktumlare

Torktumlare från Whirlpool

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Alessi

Alessi är ett italienskt företag som är känt för sin design. Företaget som är beläget i Omegna, region Piemont, formger främst vardagsföremål för kök och badrum. Det italienska familjeföretaget FAO (Fratelli Alessi Omegna) grundades 1921 av Giovanni Alessi, farfar till nuvarande ägaren Alberto Alessi. På 1930-talet var Giovanni Alessis son, Carlo Alessi, företagets huvudsaklige designer. Från 1955 knöt Alessi internationellt duktiga och erkända designers till sitt företag, bland dem Luigi Massoni, Philippe Starck, Michael Graves och Richard Sapper. Produktpaletten omfattar år 2002 cirka 2 000 artiklar bara för kök och många har blivit designklassiker, som exempelvis Starcks speciella citruspress Juicy Salif, Richard Sappers flöjt-vattenkittel "9091" från 1983 och Michael Graves fågelflöjt-vattenkittel 9093 från 1984. Företaget sysselsätter omkring 500 anställda, omsättningen var 2002 cirka 108,5 miljoner euro och kunderna finns i 70 länder. Ett citat av Alberto Alessi angående design: "Bra design varar evigt"

Krups

Krups är märke för hushållsprodukter som ingår i Groupe SEB. Krups är bland annat känt för sina kaffemaskiner.