Thermex Integro 80 Cm M/motor Underbyggnadsfläkt - Rostfritt Stål


Beställ Thermex Integro 80 Cm M/motor Underbyggnadsfläkt - Rostfritt Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Thermex Integro 80 Cm M/motor Underbyggnadsfläkt - Rostfritt Stål inom kategorin Underbyggnadsfläktar.

Produktinformation

Har du ett lite mindre kök har du inte behov för en köksfläkt med jättestor kapacitet. Därför är denna köksfläkt 513.05.2188.2 fra Thermex beräknad till lite mindre kök och klarar med sin kapacitet på 512 m3/h att effektivt hålla matos och lukt borta.

Det är viktigt att du kontrollerar alla mått om du överväger att köpa en underbyggnadsfläkt. En del av köksfläkten ska nämligen, som namnet antyder, byggas in i en köksmodul (oftast ett köksskåp).

Se gärna också

Eico Era 80 Grey Underbyggnadsfläkt - Grå

Om ditt kök är ett av de mindre har du inte behov för en köksfläkt med extra stor kapacitet. Denna modell Eico-6330 från EICO har en kapacitet på upp till 224 m3/h och passar därför perfekt till mindre kök. Vid maximal effekt är ljudnivån ändå relativt låg (54 dB). Jämförelsesvis ligger ett normalt samtal på 60 dB. En fördel med inbyggnadsfläktar är att de är mer diskreta än fri- och vägghängda modeller. Köksfläkten byggs in i ett köksskåp ovanför spisen och är på det viset inte särskilt synlig. Men eftersom den ska byggas in är det desto viktigare att du mäter ordentligt så du har tillräckligt plats i skåpet till fläkten. Du kan använda denna köksfläkt även om du saknar en utblåsningskanal. Den kan nämligen användas till recirkulation om du bara köpet till ett kolfilter.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Crystal

Crystal är en singel av bandet New Order. Låten finns med på deras album Get Ready. Den amerikanska rockgruppen The Killers har tagit sitt namn från en logo på bastrumman av ett fiktivt band i musikvideon för Crystal.