Sidan innehåller annonslänkar

Anders Petter - Stenfors Ugnsform 25x14x5,5 cm Svart

Jämför produkt Anders Petter - Stenfors Ugnsform 25x14x5,5 cm Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Anders Petter - Stenfors Ugnsform 25x14x5,5 cm Svart i kategorin Ugnsformar här hos oss.

Produktinformation

Tålig ugnsform från Anders Petters Stenfors-serie. Laga till en smaskig potatisgratäng eller lasagne med denna ugnsfasta gratängform.

Ugnsformen är tillverkad av extra starkt porslin som tål höga temperaturer på upp till 260 °C och finns i flera olika storlekar och färger. Formen har en rad möjliga användningsområden och tål mikrovågsugn, ugn, frys och diskmaskin.I serien Stenfors från Anders Petter ingår en rad köksverktyg- och produkter som har tagits fram med både hållbarhet och prestanda i åtanke för att kunna erbjuda prisvärda alternativ med en design som gör att de passar in i både moderna såväl som i klassiskt utformade kök.

Ugnsformar från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Sabor - Ultimate Eldfast form 22x13,5 cm Mörk grå

Ugnsformar från Sabor

Visa produkter inom Ugnsformar från Sabor.
Upp till 50% rabatt
Anders Petter - Grimstorp Ungsform Keramisk 29x21 cm

Ugnsformar från Anders Petter

Utforska allt inom Ugnsformar från Anders Petter.
Upp till 30% rabatt
Pluto - Mumin Ugnsform 17cm Vit

Ugnsformar från Pluto

Missa inga bra priser på Ugnsformar från Pluto.
Upp till 30% rabatt
Pillivuyt - Ramekin låg 9 cm 15 cl

Ugnsformar från Pillivuyt

Här har vi samlat Ugnsformar från Pillivuyt.
Upp till 25% rabatt
Staub - Ugnsform 27x20 cm Vit

Ugnsformar från Staub

Visa produkter inom Ugnsformar från Staub.
Upp till 30% rabatt
Pyrex - Bake & Enjoy Ugnsform rund 27 cm

Ugnsformar från Pyrex

Utforska allt inom Ugnsformar från Pyrex.

Se gärna också

Pillivuyt - Lasagneform 29x24 cm Vit -25%

Lasagneform med höga kanter vilket är perfekt när du ska tillaga lasagne eller en potatisgratäng så dom får koka ordentligt. Pillivuyts produkter tål snabba temperaturväxlingar från -30 °C till +350 °C – så du kan ta formen direkt från frysen och ställa in i din uppvärmda ugn. Så du kan enkelt förbereda en paj, en lasagne eller något annat smarrigt och sedan frysa ner rätten så att du bara kan ställa in formen i ugnen när det passar. Pillivuyts porslin har också den fantastiska egenskapen att det absorberar och fördelar värmen på ett optimalt sätt - maten håller sig därför varm långt efter att den tagits ut ur ugnen.

Pillivuyts porslin är klassiskt och tillhör favoriterna bland hotell och restauranger tack vare den höga kvaliteten, men är också mycket populärt som vanligt porslin för hemmabruk. Alla produkter är av högsta kvalitet, helt fritt från bly och kadmium. Porslinet bränns vid en mycket hög temperatur, vilket ger extra tålighet mot slag, stötar, syror från mat och repor - vilket gör det busenkelt att rengöra.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023