Thermex Newcastle Takintegrerade Köksfläkt - Vit


Beställ Thermex Newcastle Takintegrerade Köksfläkt - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Thermex Newcastle Takintegrerade Köksfläkt - Vit inom kategorin Takintegrerade köksfläktar.

Produktinformation

Om ditt kök tillhör de lite mindre av slagsen är denna köksfläkt 423.19.2151.2 fra Thermex ettbra val som kommer klara jobbet med utluftningen utan problem. Den har en kapacitet på 452 m3/t.

Eftersom en takintegrerad köksfläkt byggs in i ditt tak får du mer plats och luft omkring spisen i köket. Men installation av en takintegrerad fläkt är ganska omfattande eftersom den ska byggas in i taket.

Du kan använda denna köksfläkt även om du saknar en utblåsningskanal. Den kan nämligen användas till recirkulation om du bara köpet till ett kolfilter. .

Se gärna också

Witt Cubic90w Takintegrerade Köksfläkt - Vit

Om du bor i en normalstor villa eller i en lite större lägenhet har denna köksfläkt Cubic90w från Witt en passande storlek. Den har en maxkapacitet på 675 m3/h vilket betyder att den utan problem kan hålla luften ren och luktfri. Den låga ljudvolymen beror bl.a. på den externa motorn. Denna typ av motor ska installeras utanför köket och ger därför både en bättre utsugning och en lägre ljudvolym. Det ställer dock lite högre krav till installationen av köksfläkten. Fördelen med en takintegrerad köksfläkt är den diskreta installationen. Eftersom den blir nästan osynlig frigörs massa luft och plats ovanför din spis. Det ger både mer ljus och mer arbetsplats. Köksfläkten kan användas till recirkulation utifall att du inte har någon utblåsningskanal.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Vita

Vita kan syfta på: