Sidan innehåller annonslänkar

Fiskars - Functional Form Stekpanna 26 cm

Jämför produkt Fiskars - Functional Form Stekpanna 26 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Fiskars - Functional Form Stekpanna 26 cm i kategorin Stekpannor här hos oss.

Produktinformation

Fiskars Functional Form stekpannan är framtagen för att lösa de vardagliga problemen i köket. Enkel att använda, rengöra och förvara.

Stekpannan är tillverkad av aluminium med Energybase för maximalt effektiv uppvärmning. Extra hållbar och PFOA-fri non-stickbeläggning av typen Hardtec för enkel matlagning och rengöring.

Stekpannan har en yttre keramisk beläggning för enkel rengöring och som inte repar inte hällen samt ett praktiskt bakelithandtag som förblir svalt. Tål maskindisk och är ugnssäker upp till 150° C.

Finns i flera olika storlekar och modeller.Fiskars serie Functional Form ger dig praktiska lösningar för vardagligt bruk i köket. Produkterna är tillverkade för att vara lätta att använda, enkla att rengöra och smidiga att förvara.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Whiskyglas

Whiskyglas från Iittala

Se alla produkter
Mat

Mat från Nicolas Vahé

Se alla produkter
Spishällar

Spishällar från Siemens

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Le Creuset

Se alla produkter