Sidan innehåller annonslänkar

Alessi - Alessi Plissé Stavmixer Röd

Beställ Alessi - Alessi Plissé Stavmixer Röd på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Alessi - Alessi Plissé Stavmixer Röd inom kategorin Stavmixer.

Produktinformation

Från Alessi och dess serie Plissé kommer denna mycket användbara stavmixer med måttbägare. Designer Michele De Lucchi har inspirerats av den franska modevärlden och plisserade former vilket resulterat i denna eleganta duo.

Stavmixern kan köras i två hastigheter och måttbägaren har en kapacitet på 0,7 liter. Måttbägaren kan köras i diskmaskin.

Stavmixer från andra varumärken

Upp till 25% rabatt
Bamix - Kniv till kvarn

Stavmixer från Bamix

Utforska allt inom Stavmixer från Bamix.
Upp till 30% rabatt
Alessi - Alessi Plissé Stavmixer Grå

Stavmixer från Alessi

Visa produkter inom Stavmixer från Alessi.
Upp till 30% rabatt
KitchenAid - KitchenAid Cordless Stavmixer Sladdlös Crème Vit

Stavmixer från KitchenAid

Se produkter inom Stavmixer från KitchenAid.
Upp till 10% rabatt
Wilfa - Stavmixer SM-1FP Rostfri/Svart

Stavmixer från Wilfa

Utforska allt inom Stavmixer från Wilfa.
Witt - Stavmixer Premium

Stavmixer från Witt

Se produkter inom Stavmixer från Witt.
BRAUN - Stavmixer MQ 5237 WH

Stavmixer från BRAUN

Utforska allt inom Stavmixer från BRAUN.

Se gärna också

Rig-Tig - Foodie Stavmixer Ljusgrön

Vit stavmixer från danska RIG-TIGs Foodie-kollektion.

Mixa och purea enkelt dina ingredienser med denna funktionella och användarvänliga stavmixer från danska RIG-TIG. Stavmixern från Foodie-kollektionen är perfekt för vardaglig användning och är en optimal hjälpreda för när du till exempel snabbt vill göra en mumsig morgonsmoothie eller ska blanda till en riktigt god sås till köttbiten. Stavmixern har två hastighetslägen och själva mixerdelen är tillverkad i rostfritt stål för hållbar användning under många år framåt. Stavmixern har en längd på 38,5 cm och har tillverkats klimatsmart med delar som går att återvinnas.

Danska RIG-TIG älskar smart köksdesign och har under flera år skapat högfunktionella köksprodukter som både är roliga och vackra i samarbete med framstående formgivare världen över. RIG-TIG betyder ”lagom” på danska och det är precis där de landar med sina designer som kombinerar form och funktion i en perfekt balans för att skapa kökstillbehör som är gjorda för att fungera optimalt i hektiska kök – stora som små. Med sina kökskollektioner bistår RIG-TIG oss med prisvinnande, vackra och funktionella produkter för matlagning, bakning, servering och förvaring i hållbara material som är formgivna för att kunna användas i många år framåt – länge leve RIG-TIG!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023