Sidan innehåller annonslänkar

Alessi - Alessi Cha Sockerskål

Jämför produkt Alessi - Alessi Cha Sockerskål online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Alessi - Alessi Cha Sockerskål i kategorin Sockerskålar här hos oss.

Produktinformation

Serien Cha har formgivits av Naoto Fukasawa, en designer med ett minimalistiskt formspråk. Den rostfria formen ger ett elegant intryck, och formen liknande en halvmåne längst kanten underlättar för teskeden.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Sockerskålar från andra varumärken

Upp till 25% rabatt
Alessi - Alessi Cha Sockerskål

Sockerskålar från Alessi

Visa produkter inom Sockerskålar från Alessi.
Aida - Relief Sockerskål 8,5 cm Vit

Sockerskålar från Aida

Här har vi samlat Sockerskålar från Aida.
Royal Copenhagen - "Blå Blomster" Sockerskål

Sockerskålar från Royal Copenhagen

Här har vi samlat Sockerskålar från Royal Copenhagen.

Se gärna också

Hay - Borosilicate Cuisine Skål 5 cm Jade light blue -17%

Borosilicate Cuisine Skål 5 cm från danska Hay är tillverkad i slitstarkt borosilikatglas och är en perfekt kombination av både praktiska och dekorativa egenskaper. Borosilicate Cuisine Skål har en enkel och avskalad design i en vacker blå vacker färg med hål för den medföljande skeden. Skålens snygga stil gör att du gärna låter den stå framme och är därför perfekt för sånt du använder ofta i vardagen så som till exempel salt eller socker.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023