Produkter från Smoothie saft

14 Produkter
Här finns produkter i kategorin Smoothie saft. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Smoothie saft. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Smoothie saft.
Filtrera varumärke
Sortera

Smoothie saft

Hitta produkter inom kategorin Smoothie saft till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Smoothie saft.

En smoothie (i plural rekommenderas smoothier, även om smoothies också förekommer) är en kall och oftast söt dryck som i grunden består av frysta eller färska frukter, bär eller grönsaker. Smoothien kan jämföras med milkshake, men till skillnad från en milkshake innehåller en smoothie sällan glass eller mjölk. Istället kan det vara juice, yoghurt eller någon annan mjölkprodukt. Den kan även innehålla exempelvis frön och kryddor. En smoothie serveras väl kyld, så därför används ofta frysta frukter eller bär; i annat fall används ofta krossad is. Dock inte att förväxla med Slush. Smoothie är ett alternativ till att få i sig frukt, grönsaker och bär utan att gå miste om fibrerna. Används en vanlig juicepress vid tillredningen går man däremot miste om fibrerna. Hur nyttig och hälsosam smoothien är beror på vad den innehåller förutom frukt, bär och grönsaker samt när den intas. En smoothie kan serveras som en del av en frukost, till mellanmål och efter träning. Kalorierna är samma som för hela råvaror, medan mättnadskänslan är sämre än när man äter råvarorna hela.Smoothien blev populär åren kring år 2000 och är numera vanligt förekommande i såväl kaféers som livsmedelsbutikers varuutbud. Ingredienserna kan skilja mycket mellan dessa produkter.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Smakis Smoothie Box