Sidan innehåller annonslänkar
Hardanger Bestikk

Renessanse Tårtspade lång

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Lång tårtspade från Hardanger Bestikks serie Renessanse, formgiven av Haakon Amundsen år 1978. Designen har som namnet antyder sina anor långt tillbaka i 1400-talets Europa. Ett dekorativt bestick som tillför det lilla extra till varje dukning. Alla bestick från Hardanger innehåller 18% krom och 10% nickel i det rostfria stålet, en ovärderlig kvalitet som har mycket lång hållbarhet.


Jämför produkt Renessanse Tårtspade lång online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Renessanse Tårtspade lång i kategorin Serveringsdelar bestick här hos oss.

Kategori: Serveringsdelar bestick
Artikelnummer: 28161
Visa fler

Från kunskapsbanken

Fiskars

Fiskars Group, Fiskars Oyj Abp är ett finländskt industriföretag med huvudkontor i Helsingfors och hemort i staden Raseborg. Fiskars är Finlands äldsta företag och har sina rötter i Fiskars bruk. År 2019 var koncernens produkter kopplade till hem, uteliv, inredning och dukning, till exempel knivar och trädgårdssaxar. Koncernens huvudvarumärken är Fiskars, Iittala, Royal Copenhagen och Waterford. Fiskars karaktäristiska saxar med orangefärgade handtag av plast hade sålts i över en miljard exemplar fram till år 2010. Omsättningen för Fiskars-koncernen uppgick 2018 till 1 118,5 miljoner euro.Företaget är representerat över hela världen, med såväl kontor som tillverkningsanläggningar.