Sidan innehåller annonslänkar

Zyliss - Sax Gourmet

-30%

Jämför produkt Zyliss - Sax Gourmet online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Zyliss - Sax Gourmet i kategorin Saxar här hos oss.

Produktinformation

Universalsax från Zyliss som smidigt klipper igenom de flesta förpackningar och livsmedel då bladet är tillverkat i japanskt rostfritt stål. Kökssaxen har fjädring i handtaget för att minimera motståndet.

Se gärna också

Satake - Fågelsax

Fågelsax med precisionsslipade blad från japanska Satake.

Denna sax från det japanska knivföretaget Satake är speciellt tillverkad för att optimalt kunna klippa och flå fjäderfän. De hållbara bladen är både precisionsslipade och titanbelagda för att bidra med extra klippstyrka och hygien, och de ergonomiska handtagen har designats för att både kunna användas av höger- och vänsterhänta. Handtagens insidor är tandade och kan även användas som skaldjurstänger. Fågelsaxen kan rengöras i diskmaskin.

Det japanska knivföretaget Satake introducerades först på den svenska marknaden år 1998 och det tog inte lång tid innan de blev ett av de svenska mästerkockarnas favoritmärken tack vare köksknivarnas höga kvalité och förstklassiga elegans. Satakes sortiment innehåller inte bara fantastiska köks- och bruksknivar utan har också stekpannor, kastruller och gjutjärnsgrytor som även dem är framtagna med hållbarhet och kvalité som ledstjärnor, och tillsammans med knivarna gör de Satake till ett svårslaget köksmärke med en arsenal av produkter som gör sig perfekta i både vanliga och professionella kök. Satake – Love at first slice.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Gourmet

Gourmet eller gourmé (franska: gourmet) är en person som lägger stor vikt vid god mat och dess kvalitet, till skillnad från en gourmand, för vilken mängden mat oftast är det centrala.