Sidan innehåller annonslänkar

AmpliFI Instant Router 2,4 Ghz/5 GHz - Dual band

Jämför produkt AmpliFI Instant Router 2,4 Ghz/5 GHz - Dual band online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten AmpliFI Instant Router 2,4 Ghz/5 GHz - Dual band i kategorin Router här hos oss.

Produktinformation

AmpliFi Instant Router har en lättanvänd pekskärm, en Gigabit Ethernet-port, en WAN-port och en Ethernet-kabel. AmpliFi Router ger utmärkt täckning för standardstorlekar upp till 200 kvadratmeter.

Expandera vid behov genom att lägga till en MeshPoints till ditt nätverk och ditt WiFi-system.Säg hej till en ny designestetikOch adjö till att försöka dölja din router diskret. Du behöver din router där du använder dina enheter som mest; som ditt kontor, familjerum eller sovrum.

AmpliFi Instant är designad för att komplettera ditt hems interiör både funktionellt och estetiskt. Nu kan du placera din router på ditt skrivbord, sidobord eller nattduksbord utan att förstöra din heminredning.Funktioner du vill ha från ett system du kan förståAmpliFi Instant har de funktioner du vill ha, så som enhetsstatus och gäståtkomst, med ett enkelt gränssnitt som inte kräver avancerad teknisk kunnighet.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Router från andra varumärken

AmpliFi High Density Mesh Point

Router från Amplifi

Här har vi samlat Router från Amplifi.
Ubiquiti UniFi Security Gateway

Router från Ubiquiti

Här har vi samlat Router från Ubiquiti.
D-Link R32 EAGLE PRO AI AX3200 Router

Router från D-Link

Visa produkter inom Router från D-Link.
Netgear Orbi Pro SRC60-100EUS Accesspunkt

Router från Netgear

Se produkter inom Router från Netgear.
ASUS RT-AX82U

Router från ASUS

Här har vi samlat Router från ASUS.
4G LTE Router 300 Mbit/s

Router från Strong

Här har vi samlat Router från Strong.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023