Sidan innehåller annonslänkar

Zyliss - Grapefruktsked Soft square


Jämför produkt Zyliss - Grapefruktsked Soft square online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Zyliss - Grapefruktsked Soft square i kategorin Redskapövrigt här hos oss.

Produktinformation

En grapefruktsked från Zyliss perfekt för att gröpa ur alla sorters grapefrukt. Skeden gör det enkelt att njuta av en grapefrukt på morgonen. .

Se gärna också

Set Saltskål Skopa

Ett vackert set från Naturally Med bestående av en saltskål med lock och tillhörande skopa. Perfekt att ha framme på bordet som ett alternativ till ett vanligt saltkar när du behöver krydda maten lite extra. Du kan självfallet ha annat i den, exempelvis sockret till ditt morgonkaffe, oavsett innehåll kommer det vackra setet i olivträ att göra sig mycket bra i ditt kök. Naturally Med har en stor passion för kvalitet och därför är varje produkt huggen ur en enda bit olivträ vilket gör den mycket hållbar. Varje bit är också helt unik eftersom inga delar är samma på grund av den naturliga formen i detta fantastiska trä. Så ingen produkt är helt och hållet den andra lik. Olivträd växer mycket långsamt så träet som Naturally Med använder för att producera sina skärbrädor, skålar och redskap kan vara upp till 300 år gammalt. I deras omfattande serverings- och köksutbud hittar du allt från skärbrädor, serveringsskedar, spatlar och slevar – allt i finaste olivträ.

Läs mer