Anders Petter - Signerat Potatisstöt 29 cm Rostfri

Beställ Anders Petter - Signerat Potatisstöt 29 cm Rostfri på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Anders Petter - Signerat Potatisstöt 29 cm Rostfri inom kategorin Potatisstötar.

Produktinformation

Signerat Potatisstöt 29 cm Rostfri från Anders Petter och serien Signerat. Detta praktiska redskap är tillverkat i rostfritt stål av hög kvalitet och med fokus på en användarvänlig design.

Det är ett praktiskt redskap när du ska göra eget potatismos eller mosa liknande råvaror. Dess form gör den mycket bekväm att använda och lätt att komma åt med.Potatisstöten har som övriga delar i denna redskapsserie hål i änden för upphängning.Signerat är serien för dig som ställer höga krav på materialval, hållbarhet och prestanda. .

Potatisstötar från andra varumärken

Upp till 40% rabatt
Anders Petter - Stenfors Potatispress

Potatisstötar från Anders Petter

Visa produkter inom Potatisstötar från Anders Petter.
Upp till 30% rabatt
Joseph Joseph - Duo Potatispress Mörkgrå

Potatisstötar från Joseph Joseph

Här har vi samlat Potatisstötar från Joseph Joseph.
Upp till 9% rabatt
Oxo - Potatispress / Potatisstöt 16,5 cm

Potatisstötar från Oxo

Se vad Oxo har inom Potatisstötar.
Upp till 25% rabatt
Gefu - Timbra Potatisstöt 19,2 cm Rostfri

Potatisstötar från Gefu

Visa produkter inom Potatisstötar från Gefu.
WMF - Profi Plus Potatisstöt 29 cm Rostfri

Potatisstötar från WMF

Se produkter inom Potatisstötar från WMF.

Se gärna också

Gefu - Potatispress Original

Med denna potatispress från Gefu får du ett perfekt fluffigt potatismos, eller en slät och fin puré. Lägg i potatisen eller annan rotfrukt och pressa med det rejäla handtaget. Behållaren är rejält tilltagen så du kan pressa flera potatisar i taget och hålen är i lagom storlek. Potatispressen är tillverkad av rostfritt stål och går att dela, rejäl och robust i sitt utförande.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023