Sidan innehåller annonslänkar

GastroMax - Pizzaskärare BIO 28 cm

Beställ GastroMax - Pizzaskärare BIO 28 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten GastroMax - Pizzaskärare BIO 28 cm inom kategorin Pizzahjul.

Produktinformation

GastroMax Pizzaskärare BIO. Skär upp pizzan snabbt och enkelt utan att söla ner händerna.

Denna pizzaslicer är även ett praktiskt verktyg för att skära deg vid bakning.Handtaget och parerskyddet ger dig ett tryggt och behagligt grepp. Klingan i rostfritt stål skär lätt igenom pizzan, även de hårdare kanterna.Stilren design med en smakfull materialkombination av rostfritt stål och biobaserad plast av sockerrör och träfibrer från nordisk gran.Den biobaserade plasten ger upp till 60% mindre koldioxidutsläpp jämfört med motsvarande produkt av traditionell plast.Matcha med andra köksverktyg från samma serie.- Tål maskindisk- Tillverkad i Sverige- Tilldelad German Design Award 2020 .

Se gärna också

Fiskars - Functional Form Pizzaskärare -25%

Functional Form Pizzaskärare från Fiskars har ett ergonomiskt handtag som gör att du skär både tjocka och tunna pizzor med lätthet. Eftersom pizzaskäraren är tillverkad i plast kan du även använda denpå non-stick ytor. Det perfekta verktyget när du ska slica din pizza.

Fiskars serie Functional Form ger dig praktiska lösningar för vardagligt bruk i köket. Produkterna är tillverkade för att vara lätta att använda, enkla att rengöra och smidiga att förvara. I Functional Form sortimentet hittar du ett brett utbud av knivar, saxar, bestick och köksredskap.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Muggar

Muggar från Rig-Tig

Se alla produkter
Kastruller

Kastruller från Demeyere

Se alla produkter
Bakmattor

Bakmattor från de Buyer

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Lyngby Porcelain

Se alla produkter