Sidan innehåller annonslänkar
Stig Lindberg

Stig Lindberg - Mugg 32 cl Svart/Vit

Kontrollera pris

Köp nu

Vacker mugg som rymmer 32 cl, perfekt till frukosten eller fikat, snygg att se på och skön och stabil att hålla i med sitt rejäla handtag.

Mönstret är den klassiska "Fruktlåda", designad av den berömda svenska designern Stig Lindberg. Lindberg skapade mönstret i samarbete med NK Textilkammare i Stockholm, och det visades för första gången på specialutställningen NK Bo 1947. Ett härligt och lekfullt mönster på vit bottenmönstret som har kommit att bli ett av Stig Lindbergs mest populära mönster.

Matcha gärna med andra delar ur samma serie. En fin present till dig själv eller någon du håller kär..


Jämför produkt Stig Lindberg - Mugg 32 cl Svart/Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Stig Lindberg - Mugg 32 cl Svart/Vit i kategorin Muggar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Muggar
Artikelnummer: 106634
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Värmeljushållare

Värmeljushållare från Table Top Stories

Se alla produkter
Serviser set

Serviser set från HACKEFORS

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Wear

Wear är en flod i County Durham i Nordöstra England. Den rinner upp i Penninerna vid gränsen mot Cumberland, flyter sedan genom staden Durham och ut i Nordsjön vid Sunderland. Nedre delen av floden, fram till Durham, är farbar.

Adler

Adler kan syfta på: Adler (bilmärke) – tyskt biltillverkare, aktiv 1900–1940 Adler Mannheim – tysk ishockeyklubb Adler (efternamn) – flera personer med efternamnet Adler (auktor) – flera auktorer