Aida - Raw Crafted Arctic White Tallrik 23x15 cm

Beställ Aida - Raw Crafted Arctic White Tallrik 23x15 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Raw Crafted Arctic White Tallrik 23x15 cm inom kategorin Mattallrikar.

Produktinformation

Handtillverkad rektangulär tallrik i vitt stengods som mäter 23,5x15 cm från danska aidas Raw Crafted Arctic White-kollektion.Lägg upp kallskuret, sushi eller snittar på detta vackert designade rektangulära fat från danska aida. Tallriken är handtillverkad i dubbeleldat vitt stengods och har täckts av en represistent glasyr för att säkerställa hög kvalité.

Tallriken mäter 23,5x15 cm och som en del av aidas Raw Crafted Arctic White-serie har den en vit färg och design som kommer att transportera dig till tysta vinterlandskap där det enda ljudet som kan höras är det rinnande vattnet i bäcken och vinden som visslar mellan de snötäckta barrträden. Tack vare den speciella tillverkningsprocessen och eftersom varje produkt i Raw-serien är handgjord blir varje exemplar unikt med en alldeles egen form och struktur.

Tallriken passar perfekt som tillägg till en redan existerande stengodsservis eller i kombination med andra produkter från Raw-kollektionen.Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Mattallrikar från andra varumärken

Upp till 70% rabatt
Serax - Passe-Partout Tallrik oval 29 cm Vit

Mattallrikar från Serax

Se vad Serax har inom Mattallrikar.
Upp till 50% rabatt
Rörstrand - Kulinara Tallrik 23 cm

Mattallrikar från Rörstrand

Utforska allt inom Mattallrikar från Rörstrand.
Upp till 60% rabatt
Bordallo Pinheiro - Parodia Tallrik 29 cm Blå

Mattallrikar från Bordallo Pinheiro

Utforska allt inom Mattallrikar från Bordallo Pinheiro.
Upp till 51% rabatt
Table Top Stories - Harmony Plain Tallrik flat 28 cm Sand

Mattallrikar från Table Top Stories

Se produkter inom Mattallrikar från Table Top Stories.
Upp till 34% rabatt
Villeroy & Boch - Royal Tallrik 27 cm

Mattallrikar från Villeroy & Boch

Utforska allt inom Mattallrikar från Villeroy & Boch.
Upp till 50% rabatt
Aida - Raw Tallrik 28 cm Brun

Mattallrikar från Aida

Se produkter inom Mattallrikar från Aida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023