Sidan innehåller annonslänkar

PR Home Lilly antracit 37cm 4603703

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Bordslampfot Lilly antracit 37 cm 4603703 PR Home LampfotenLilly frå;nPR Homeä;r handgjord och har en distinkt antracitfä;rg och vacker urnformad design i keramik. Den handgjorda karaktä;ren med vintage-finish sä;kerstä;ller att varje lampfot ä;r one of a kind, och tillfö;r en personlig touch till inredningen.

Det innebä;r också; att lampfoten kan avvika nå;got frå;n produktbilden. Skrä;ddarsy din lampaMed Lilly har du friheten att vä;lja din egen lampskä;rm, skrä;ddarsydd efter din smak och stil.

Lampfoten kompletteras vä;l med en lampskä;rm med en diameter på; 35-50 cm.Den behö;ver också; en ljuskä;lla med E27-sockel, och stö;djer en maxeffekt på; 40 watt, vilket gö;r det enkelt att hitta rä;tt ljuskä;lla. Funktionalitet och bekvä;mlighetDenna bordslampfot har en 1,7 meter lå;ng svart sladd med en strö;mbrytare och vä;ggkontakt.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024