Sidan innehåller annonslänkar
Elvita

Elvita CCS47401V

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Extra bred spis med varmluftsugn och HighLight-häll

Det här är en extra bred spis med glaskeramikhäll och en rymlig varmluftsugn på 70 l. Höjden på spisen kan justeras för att passa olika bänkmått. Den här spisen är perfekt för dem som vill baka eller laga mat tillsammans.

Glaskeramikhäll med HighLight
HighLight-zonerna &aum


Jämför produkt Elvita CCS47401V online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Elvita CCS47401V i kategorin Komfyrer här hos oss.

Kategori: Komfyrer
Artikelnummer: 115996
Visa fler

Från kunskapsbanken

Smeg

Smeg S.p.A. är en italiensk tillverkare av vitvaror och hushållsapparater. Vittorio Bertazzoni Snr grundade företaget 1948 i staden Guastalla, Reggio Emilia, Italien. Familjen Bertazzoni har en historia av entreprenörskap som börjar på 1800-talet. Från att ha börjat som smeder började familjen så småningom ägna sig åt att bygga kök. De första Bertazzoni-köken visades upp vid världsutställningen i Milano år 1906. Företaget är i dag en av Italiens ledande tillverkare av vitvaror och hushållsmaskiner. Namnet är en akronym, Smalterie Metallurgiche Emiliane Guastalla, och beskriver företagets ursprungliga verksamhet och geografiska hemvist, som fritt översatt betyder ”Emilianska metallemaljeringsverken i Guastalla”. Företaget är fortfarande privatägt av familjen Bertazzoni och har sitt internationella huvudkontor i Guastalla. Smeg producerar bland annat ugnar, spisar och kylskåp. Företaget har fått många utmärkelser och priser. Logotypen designades 1977 av Franco Maria Ricci. 2019 omsatte koncernen 680 miljoner euro och hade 2 200 anställda i Italien och internationellt.