Sidan innehåller annonslänkar
Elvita

Elvita CCS46403V

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Spis CCS46403V Elvita

Elvita CCS46403V är en vit spis med keramikhäll och varmluftsugn. Spisen har justerbar höjd mellan 850–940 mm och levereras med nordisk sockel baktill.

Häll
Glaskeramikhällen har 4 zoner och restvärmevisning så att du ser vilken/vilka zoner som fortfarande är varma. Restvärmen kan du nyttja för varmhållning.

&lt

Beställ Elvita CCS46403V på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Elvita CCS46403V inom kategorin Komfyrer.

Kategori: Komfyrer
Artikelnummer: 115994
Visa fler

Från kunskapsbanken

Smeg

Smeg S.p.A. är en italiensk tillverkare av vitvaror och hushållsapparater. Vittorio Bertazzoni Snr grundade företaget 1948 i staden Guastalla, Reggio Emilia, Italien. Familjen Bertazzoni har en historia av entreprenörskap som börjar på 1800-talet. Från att ha börjat som smeder började familjen så småningom ägna sig åt att bygga kök. De första Bertazzoni-köken visades upp vid världsutställningen i Milano år 1906. Företaget är i dag en av Italiens ledande tillverkare av vitvaror och hushållsmaskiner. Namnet är en akronym, Smalterie Metallurgiche Emiliane Guastalla, och beskriver företagets ursprungliga verksamhet och geografiska hemvist, som fritt översatt betyder ”Emilianska metallemaljeringsverken i Guastalla”. Företaget är fortfarande privatägt av familjen Bertazzoni och har sitt internationella huvudkontor i Guastalla. Smeg producerar bland annat ugnar, spisar och kylskåp. Företaget har fått många utmärkelser och priser. Logotypen designades 1977 av Franco Maria Ricci. 2019 omsatte koncernen 680 miljoner euro och hade 2 200 anställda i Italien och internationellt.