Sidan innehåller annonslänkar

Wüsthof - Classic White Kockkniv 20 cm

-25%

Beställ Wüsthof - Classic White Kockkniv 20 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Wüsthof - Classic White Kockkniv 20 cm inom kategorin Kockknivar.

Produktinformation

Denna klassiska kockkniv från Wüsthof med ett modernt vitt handtag har en perfekt balans som gör matlagningen till ett riktigt nöje. En kockkniv passar de flesta uppgifter och är en självklar del i varje kök.

Den är utmärkt för att skära fisk, kött och större saker som ett kålhuvud men även för att hacka örter och andra mindre grönsaker. Kniven har ett helt bolster för extra säkerhet.

Serien Classic White från Wüsthof finns i flera bladlängder och varianter för matlagningens alla delar. Bladlängd 20 cm. .

Se gärna också

Victorinox - Fibrox Kockkniv 28 cm

Stor kockkniv med ett blad i rostfritt stål på 28 cm och ett handtag tillverkat i hållbar Fibrox från Victorinox.

Är du i behov av en kockkniv som perfekt lämpar sig för stora köksarbeten och preppjobb såsom uppskärning av stora bitar kött eller hackande av en större mängd grönsaker? Då är detta kockkniven för dig. Denna stora kökskniv är speciellt designad för de där lite större köksjobben och är den optimala assistenten när man snabbt behöver hacka lök och andra grönsaker för storkoket, eller när man har inhandlat en riktigt stor och fin köttbit som behövs delas upp. Vilket av alternativen det än är så klarar Victorinox stora kockkniv av jobbet galant, med sitt både långa och breda blad i rostfritt stål av högsta kvalité samt sitt ergonomiskt utformade handtag i det hållbara materialet Fibrox som även har utrustats med en matt yta och inbyggt fingerskydd för säker användning under alla tillfällen. Handdisk rekommenderas.

År 1884 slog Karl Elsener upp dörrarna till sin bestickverkstad i den lilla orten Ibach i centrala Schweiz. Han hade som mål att bekämpa fattigdom och arbetslöshet i, på den tiden, ett av Europas fattigaste länder genom att skapa arbete och på så sätt minska emigrationen västerut. År 1897 uppfann han den numera ikoniska Schweiziska Armékniven som skapade grunden till ett blomstrande företag som satte både Schweiz och Ibach på kartan. Idag är Victorinox ett globalt bolag som fortfarande har sin legendariska armékniv som kärnprodukt, och numera även är kända för sin tillverkning av hållbara knivar och hushållsredskap av allra högsta kvalitet. Schweiziskt hantverk när den är som bäst.

Läs mer

Från kunskapsbanken

White

White kan syfta på: White arkitekter – en svensk arkitektbyrå White Consolidated Industries – ett tidigare amerikanskt företag uppköpt av Electrolux White (flygbolag) – ett tidigare flygbolag White (månkrater) – en nedslagskrater på månens baksida White (sång av KAT-TUN) – en sång från 2011 av KAT-TUN White (auktor) – en auktorsförkortning för flera personer