Sidan innehåller annonslänkar

Fiskars - Taiten Kockkniv 20 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Taiten Kockkniv 20 cm är en imponerande kniv från Fiskars Taiten-serie. Med sin lätta vikt och imponerande skärpa är denna kniv en utmärkt partner i ditt kök.

Det titanbladet har LZR-EDGE™ teknologi som håller kniven skarp upp till 4 gånger längre än andra knivar. Dessutom erbjuder den lätta vikten bättre precision och kontroll för att underlätta din matlagning.Denna kockkniv har också ett 3D-mönstrat handtag som ger ett bekvämt grepp, vilket ger dig optimal komfort under användningen.

Handtaget är tillverkat av rostfritt stål och bladet är tillverkat av titan. Kniven tål maskindisk, men för att bevara knivens goda egenskaper rekommenderas rengöring för hand.Taiten Kockkniv från Fiskars levereras med en generös 25 års garanti och är designad i Finland. .

Se gärna också

Tamahagane - San Tsubame Kockkniv 18 cm

Tamahagane San Tsubame Kockkniv är en kniv i serien San Tsubame från Tamahagane. Denna kockkniv- kockens bästa vän- är en mångsidig modell som kan användas till de allra flesta råvaror. Med San Kockkniv går det lekande lätt att skära, hacka och tärna vad det än må vara. Tyngden i knivbladet underlättar dessutom att arbeta med stora köttstycken och rotsaker.

Likt alla knivar från Tamahagane håller den en hög standard med extrem skärpa och hållbarhet som härstammar från den unika ståltillverkningen för traditionella japanska samurajsvärd. Knivbladet är, precis som de traditionella samurajsvärden, uppbyggt av en kombination av hårt och mjukt stål.

San Tsubame knivserie
Knivserien San Tsubame från Tamahagane utgörs av knivar som alla har tre lager stål. Knivbladet är uppbyggt av en kombination av hårt och mjukt stål, precis som det traditionella samurajsvärdet- katanasvärdet. Kärnan består av VG5-stål som innehåller en hög andel kol vilket gör det mycket hårt. Tack vare detta kan eggen slipas sylvass. Ett mjukare och mer rosttåligt stål bygger upp de två yttre lagren. Knivarna får med denna uppbyggnad en otrolig egg och extrem styrka och rosttålighet. Knivbladet på San Tsubame serien är hamrat, men endast slipat i nederkant vilket ger en fin design inspirerad av de vackert dekorerade katanasvärden. Hårdhetsgraden är 61 HRC.

Handtaget är tillverkat av svart micarta, med en härlig träkänsla, och ligger skönt i handen. Det vattentåliga och hygieniska materialet framställs genom att linneduk och specialplast sammanfogas under högt tryck. Micarta lämpar sig väl i köksmiljö och i handtaget sitter en vikt som ser till att kniven är perfekt balanserad.

Översikt
- Kockkniv i tre lager stål.
- Längd: 18 cm.
- Passar de flesta råvaror.
- Kärna i mycket hårt VG5-stål.
- Hårdhetsgrad: 61 HRC.
- Handtag i pakkawood med antibakteriella egenskaper.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024