Fiskars - Hard Edge Knivset Stor Kockkniv & Grönsakskniv 2 delar

Jämför produkt Fiskars - Hard Edge Knivset Stor Kockkniv & Grönsakskniv 2 delar online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Fiskars - Hard Edge Knivset Stor Kockkniv & Grönsakskniv 2 delar i kategorin Knivset här hos oss.

Produktinformation

Ett set ur Hard Edge-serien med två av de mest användbara knivarna i köket Knivbladet är tillverkat av tjockt rostfritt stål och har en egg som är behandlad med den revolutionerande LZR-EDGE-tekniken. Det gör att dessa knivar behåller skärpan upp till fyra gånger längre än standardknivar.

Handtag i plast med Softgrip och en ergonomiska design, ett unikt 3D-mönster som dessutom ger ett perfekt grepp. Knivarna tål diskmaskin och vi rekommenderar slipning med Fiskars Roll-Sharp.Skalkniven i är idealisk för att skära och hacka frukt och grönsaker med, den har en bladlängd på 10,9 cm och en HRC 52.Den stora kockkniven är en kraftig universalkniv som är idealisk när du lagar mat åt många.

Se gärna också

Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Knivset 3 delar 15 cm + 9 cm + 12 cm

Ett mångsidigt och användbart set med tre knivar från Jamie Oliver Tefal.

Tre knivar från Jamie Oliver Tefal i ett set som är väldigt användbart i köket. De tre knivarna som ingår är:

- Kockkniv med bladlängd: 15 cm
- Universalkniv med bladlängd: 12 cm
- Skalkniv med bladlängd: 9 cm


Dessa tre knivar kan användas till allt ifrån att hacka, skala, skära och många andra arbetsuppgifter i köket. Kort sagt väldigt användbara knivar vare det sig gäller att skala frukt, skära bröd, grönsaker eller kött eller hacka lök och grönsaker till frukost, lunch eller middag och såväl till vardagens enkla och snabba matlagning som till mer avancerad tillagning av festmåltider!

Knivarna är tillverkade i högkvalitativt tyskt rostfritt stål som har ishärdats under produktionen.
Det innebär att stålet utsätts för en köldchock under tillverkningsprocessen. Temperaturen på stålet sänks från 1000 ° C till -120 ° C vilket gör att det rostfria stålet härdas vilket resulterar i att de kommer både hålla skärpan och hålla under en lång tid framöver.

Handtagen är tillverkade i hygienisk plast och på det hela är knivarna välbalanserade med blad och handtag så att de både är sköna att hålla i och att de ger ett bekvämt och säkert grepp när du hackar, skalar eller skär med någon av de tre köksknivarna från Jamie Oliver.

Detta Jamie Oliver Tefal Knivset 3 delar 15 cm + 9 cm + 12 cm är en kombination av Jamie Olivers passion och matkunskap och Tefals teknik och prestanda. I nästan två decennier har Jamie Oliver och Tefal tillsammans utvecklat pålitliga, högkvalitativa produkter som gör matlagning från grunden till ett sant nöje. Mest kända är deras Jamie Oliver Tefal Stekpannor, som även de finns att köpa på Cervera, men de har även tillsammans tagit fram andra köksprodukter som skärbrädor och dessa Jamie Oliver Tefal köksknivar som är lika kvalitativa som övriga Jamie Oliver Tefals sortiment.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Vägglampor badrum

Vägglampor badrum från AH Belysning

Se alla produkter
Karaffer

Karaffer från Eva Solo

Se alla produkter
Spishällar

Spishällar från Electrolux

Se alla produkter
Termoskannor

Termoskannor från Eva Solo

Se alla produkter