Sidan innehåller annonslänkar

Zwilling - Knivblock Bambu 5 Knivar

-25%

Jämför produkt Zwilling - Knivblock Bambu 5 Knivar online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Zwilling - Knivblock Bambu 5 Knivar i kategorin Knivblock här hos oss.

Produktinformation

Knivar mår bäst av att förvaras i ett knivblock eller på en magnetlist. Det här lutande knivblocket från Zwilling är tillverkat av antibakteriell bambu och har plats för fem knivar, ett bryne och en sax. .

Se gärna också

Fiskars - Functional Form Knivblock Trä 5 Knivar Trä

Fiskars Functional Form Knivblock med 5 knivar är den perfekta starten när du ska köpa dina första knivar. Knivblocket står stadigt på din köksbänk så att du alltid har dina knivar lättillgängliga. Med plats för 5 knivar och med en praktisk magnet på sidan som gör att du även kan förvara exempelvis en extra kniv eller sax på ditt knivblock. Knivarna är tillverkade i rostfritt stål och med praktiska Softgriphandtag som är både bekväma och säkra. Knivblocket finns i natur, svart eller vitt och innehåller; Grönsakskniv, bladlängd 7 cm Tomatkniv, bladlängd 12 cm Asiatisk kockkniv, bladlängd 17 cm Kökskniv, bladlängd 20 cm Brödkniv, bladlängd 23 cm Fiskars serie Functional Form ger dig praktiska lösningar för vardagligt bruk i köket. Produkterna är tillverkade för att vara lätta att använda, enkla att rengöra och smidiga att förvara. I Functional Form sortimentet hittar du ett brett utbud av knivar, saxar, bestick och köksredskap.

Läs mer