Sidan innehåller annonslänkar

Fiskars - Hard Face Steel Kastrull 1,8 L

Jämför produkt Fiskars - Hard Face Steel Kastrull 1,8 L online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Fiskars - Hard Face Steel Kastrull 1,8 L i kategorin Kastruller här hos oss.

Produktinformation

Hard Face Kastrullen av rostfritt stål är designad för att möta kökets tuffaste utmaningar. Den har bakelithandtag som håller sig svala vid tillagning och ger bra grepp, lock med smart avhällningsfunktion och värmetålig silikonkant, en tjock botten i 3-lager som fördelar värmen jämnt och effektivt.

En mätskala inuti kastrullen för lätt uppmätning. Passar alla hällar, inklusive induktionshällar. .

Se gärna också

Scanpan - Maitre D' Kastrull med Lock 0,9 L Koppar -40%

Maitre D' Kastrull med Lock 0,9 L är en klassisk kastrull med lock ur serien Maitre D’ från Scanpan. Den vackra serien karaktäriseras av en funktionell konstruktion av rostfritt 18/10 stål med en yttre högkvalitativ kopparbeläggning. Det rejäla och bekväma handtaget är tillverkat i rostfritt stål och säkrat med två kraftiga rostfria nitar. Eftersom Maitre D’ har en sån elegant stil ställer du gärna fram dem på bordet och serverar direkt ur dem.

Scanpan Maitre D’ är en mycket vacker serie med kopparpläterade stek- och kokkärl. Koppar är en metall som historiskt sett varit populär i svenska kök. Nackdelen med kopparkärl är att de kan ”fälla” koppar, något som på lång sikt kan vara skadligt för kroppen. Maitre D’ kombinerar en grund av högblankt rostfritt stål med en yta av koppar. Detta gör att kopparfällningen förhindras, samtidigt som kärlen blir betydligt enklare att hålla rena. Handtagen är också tillverkade i rostfritt stål, vilket gör att de håller sig svala under uppvärmning.

Maitre D’ är ugnssäker upp till 260 grader och innehåller ett antal kärl som fungerar på alla värmekällor, inklusive induktion. Modellerna som inte lämpar sig för induktionshäll är långpannan samt kastrullerna som är mindre än 16 cm i diameter.

Bör diskas för hand

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Blenders

Blenders från Raw

Se alla produkter
Figurer

Figurer från Målerås Glasbruk

Se alla produkter
Bestickset

Bestickset från Hardanger Bestikk

Se alla produkter
Juldekorationer

Juldekorationer från Cult Design

Se alla produkter