Sidan innehåller annonslänkar

Gejst - Nivo Hylla G 64 cm Svart Ask/Svart

Beställ Gejst - Nivo Hylla G 64 cm Svart Ask/Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gejst - Nivo Hylla G 64 cm Svart Ask/Svart inom kategorin Hyllor.

Produktinformation

Nivo Hylla F är designad av Böttcher & Kayser för danska Gejst. Hyllans funktion såväl som dess form och uttryck har varit i fokus i formgivningsprocessen.

Det resulterade i denna minimalistiska hylla i ett plan i stilren design. De rena linjerna, utan några synliga skruvar, ger ett fräscht och elegant intryck.

Hyllan Nivo är både snygg och praktisk som förvaring i alla hemmets rum. Häng exempelvis upp i vardagsrummet eller i sovrummet för att visa upp dina allra vackraste föremål.

Välj mellan svartmålade hyllplan i stål med svart askträ eller vitmålade hyllplan i stål med naturfärgad ek. Kombinera gärna med någon av de andra Nivo-hyllorna A-H. .

Se gärna också

Design House Stockholm - Step Stege 45x132 cm Ek -25%

Step stege är formgiven av Karl Malmvall för Design House Stockholm. Stegen är tillverkad i betsad eller trären ek, och är hopfällbar med en praktisk krok för upphängning på väggen. Praktisk att ha hemma och tillräckligt vacker för att inte gömmas undan när denträ inte används. Max belastning 100 kg.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Mokabryggare

Mokabryggare från Bialetti

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Rosendahl

Se alla produkter
Grillbestick

Grillbestick från Gense

Se alla produkter
Brödrostar

Brödrostar från OBH Nordica

Se alla produkter