Sidan innehåller annonslänkar

Fläder Immune Tuggisar

Beställ Fläder Immune Tuggisar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Fläder Immune Tuggisar inom kategorin Hälsa.

Produktinformation

IMMUNSYSTEM Vårt immunsystem är kroppens försvar mot främmande mikroorganismer. Fläder™ Immune är en tuggis baserad på fläder.

Fläder bidrar till att stödja kroppens immunsystem och försvar. FLäDER Sambucus nigra L.

eller fläder som det heter på svenska har sitt ursprung från Europa och Nordamerika. Fläderbär används i matlagning och som ingrediens i både saft og soppa.

Enligt den nordiska mytologin levde Freja i ett fläderträd som i södra Sverige också kallas för hylle. Fläder bidrar till att stödja kroppens immunsystem. .

Se gärna också

Vitaminfasta -15%

Ett komplett fastepaket för 6 dagars fasta, där det även ingår Hälsomål, en vitaminrik müsli, som hjälper dig dagarna före och efter fastan — sammanlagt 10 dagar. Ledins Vitaminfasta är ett fastepaket med mycket hög kvalitet där produkterna är särskilt utvalda för att passa vid fasta. Paketet innehåller vitamin- och mineralrika juicer utan tillsatser, buljong med väl balanserat fett- och saltinnehåll, te särskilt framtaget för fasta, vitaminrik müsli och linfrö. Dessutom ingår ett noga utarbetat fasteschema för totalt 10 dagar som hjälper dig att nå ett lyckat resultat. Att fasta innebär att man inte äter fast föda, men det är inte samma sak som att banta. Visserligen går man i genomsnitt ner 5-6 kilo i vikt, men vi kallar det inte bantning utan en kickstarttill sundare och hälsosammare vanor. Att fasta kan vara en bra inledning på en ny livsstil, t.ex om man ska ändra sina kostvanor eller sluta röka. Fastan ger dessutom kroppen en chans att rena och återhämta sig under en vecka. Den energi som normalt går åt för att bearbeta födan kan nu användas till själva utrensningsarbetet och efter ett par dagar känner du dig pigg, glad och stark. För att få ett bra resultat av att fasta är det viktigt att man vet hur man gör samt att man använder sig av bra och näringsrika fastedrycker. 1 paket Ledins Vitaminfasta innehåller 1 st Hälsomål 500 gram 2 st Curite 20 påsar 2 st 11+11 fruktjuicer a 750 ml 1 st Plommi fruktjuice a 750 ml 1 st grönsaksjuice a 750 ml 1 st morotsjuice a 750 ml 1 st burk grönsaksbuljong 125 g 1 påse linfrö 100 gram Fasteschema

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Trädgårdsbelysning

Trädgårdsbelysning från LightsOn

Se alla produkter
Choklad

Choklad från Finsmakeriet

Se alla produkter
Brödformar och bakformar

Brödformar och bakformar från Nordic Ware

Se alla produkter
Bakmattor

Bakmattor från de Buyer

Se alla produkter