Produkter från Häll ugn

7 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Häll ugn? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Häll ugn. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Häll ugn så har du kommit rätt.
Filtrera varumärke
Sortera

Häll ugn

Hitta produkter inom kategorin Häll ugn till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Häll ugn.

En häll, berghäll eller hälleberget kallas det man ser som blottad berggrund. Det vill säga en berggrundsyta som påverkats av mekaniska krafter så att växtlighet saknas, inte är övertäckt av jordlager eller bebyggelse. Berghällar i Skandinavien har ofta en slät och mjukt rundad yta, som spår av istiden. Den långsamt flytande landisen medförde sten och grus som slipmedel. Spåren av istiden studeras inom kvartärgeologin. Släta berghällar användes under bronsåldern för att göra hällristningar, som på flera ställen finns kvar idag och utgör viktiga fornminnen.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Whirlpool FK WVH S