Anders Petter - Stenfors Kastrullset 3 delar 1+2+3 L

Beställ Anders Petter - Stenfors Kastrullset 3 delar 1+2+3 L på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Anders Petter - Stenfors Kastrullset 3 delar 1+2+3 L inom kategorin Grytset.

Produktinformation

Kastrull- och grytset i 3 delar från Stenfors i högblankt rostfritt 18/10 stål. Kastrullerna har ett gjutet robust handtag som är ergonomiskt utformat.

Kastrullens botten har en stålinkapslad aluminiumkärna för jämn och effektiv värmefördelning. Fungerar på alla typer av spisar, inklusive induktionshäll.

Lock i rostfritt stål ingår till alla dessa kokkärl från Stenfors.Anders Petter Stenfors Kastrullset 3 delar innehåller- 1 Stenfors kastrull 1 L med lock- 1 Stenfors kastrull 2 L med lock- 1 Stenfors kastrull 3 L med lockStenfors är en serie från Cerveras eget varumärke Anders Petter som är perfekt för dig som ställer höga krav på materialval, hållbarhet och prestanda. Helt enkelt en köksserie med en känsla för detaljer. .

Grytset från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Anders Petter - Backaryd Kastrullset 3 delar med glaslock

Grytset från Anders Petter

Utforska allt inom Grytset från Anders Petter.
Upp till 50% rabatt
Zwilling - Moment Kastrullset 3 delar med glaslock

Grytset från Zwilling

Utforska allt inom Grytset från Zwilling.
Upp till 40% rabatt
Scanpan - Fusion 5 Kastrullset 3 delar

Grytset från Scanpan

Se vad Scanpan har inom Grytset.
Upp till 29% rabatt
Eva Solo - White Line Grytset 3-pack

Grytset från Eva Solo

Visa produkter inom Grytset från Eva Solo.
Upp till 25% rabatt
Vargen & Thor - Kroma Grytset 3 delar

Grytset från Vargen & Thor

Här har vi samlat Grytset från Vargen & Thor.

Se gärna också

Scanpan - Fusion 5 Kastrullset 3 delar -40%

Scanpan kastrullset från serien Fusion 5 är ett komplett set med kastruller i tre olika storlekar som täcker alla dina behov i köket.

Scanpan Fusion 5 är en serie som har fått sitt namn från den unika konstruktionen stek- och kokkärlen är uppbyggda av. Kärnan är tillverkad av två olika typer av aluminium medan insida och utsida är täckta av stål. Materialen är noggrant utvalda och skapar en unik produkt som värms upp fort, har en fantastisk värmefördelning och tål mycket höga temperaturer. Produkterna är dessutom snygga i all sin enkelhet med den högblanka finishen och stilrena designen. Fusion 5 kastruller och stekpannor är tack vare sin stålklädda utsida också kompatibla med induktionsspisar.

Snabbt, enkelt och gott, vad mer kan man begära? Följande kastruller ingår i Scanpan Fusion 5 kastrullset:

- Liten kastrull 2,0 liter
- Basgryta 3,7 liter
- Stor gryta 5,2 liter.

Lock till samtliga kastruller ingår.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023