Anders Petter - Stenfors Grillpanna Gjutjärn 28 cm

Beställ Anders Petter - Stenfors Grillpanna Gjutjärn 28 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Anders Petter - Stenfors Grillpanna Gjutjärn 28 cm inom kategorin Grillpannor.

Produktinformation

++++ i Aftonbladets stekpannetestI Aftonbladet Plus stekpannetest tilldelades Stenfors gjutjärnsstekpanna hela fyra plus och blev utnämnd till "Bästa gjutjärnsstekpannan" och vinnare i gjutjärnsklassen. En användbar grillpanna med trähandtag och även ett extra stödhandtag som gör att du kan lyfta pannan med två händer, för extra säker hantering.

Pannan har en naturlig egenskap av jämn och snabb värmefördelning som är perfekt för att få den ultimata stekytan. För bästa resultat ska alltid matfett användas! Denna panna kommer länge vara favoriten i hushållet.Stenfors är serien för dig som ställer höga krav på materialval, hållbarhet och prestanda

Helt enkelt köksserien med en känsla för detaljer.Bra att känna till om gjutjärn- Gjutjärn mår bäst av att hettas upp och kylas ned gradvis. Hetta därför först upp pannan på medelvärme ett par minuter innan råvarorna läggs i.

På så vis uppnås optimal värmefördelning och du förebygger att pannan blir ojämn i botten p.g.a för snabb upphettning.- När du lagar mat i gjutjärnskärl berikas maten naturligt med järn. Undvik därför syrlig mat som tomater, vin och citron, då smakupplevelsen kan försämras när råvarorna kommer i kontakt med järnet.

Ingredienserna kan även ge upphov till ljusa och gråaktiga ?äckar på pannans stekyta. Fläckarna är dock endast kosmetiska och försvinner av sig själva med fortsatt användning av pannan. .

Grillpannor från andra varumärken

Upp till 30% rabatt
Cobb - Supreme Grillplatta

Grillpannor från Cobb

Missa inga bra priser på Grillpannor från Cobb.
Upp till 40% rabatt
Küchenprofi - BBQ Grill-/Serveringspanna med träfat 20x12 cm

Grillpannor från Küchenprofi

Visa produkter inom Grillpannor från Küchenprofi.
Upp till 25% rabatt
Lodge - Grillpanna 26 cm

Grillpannor från Lodge

Missa inga bra priser på Grillpannor från Lodge.
Upp till 30% rabatt
Hällmark - Smörgåsjärn 22x11 cm

Grillpannor från Hällmark

Missa inga bra priser på Grillpannor från Hällmark.
Upp till 30% rabatt
Tramontina - Grill och långpanna 37 cm

Grillpannor från Tramontina

Utforska allt inom Grillpannor från Tramontina.
Upp till 30% rabatt
Skeppshult - Traditional Grillpanna med trähandtag 28 cm

Grillpannor från Skeppshult

Se produkter inom Grillpannor från Skeppshult.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023