Anders Petter - Stenfors Gjutjärnsgryta rund 4,4 L Grå

Beställ Anders Petter - Stenfors Gjutjärnsgryta rund 4,4 L Grå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Anders Petter - Stenfors Gjutjärnsgryta rund 4,4 L Grå inom kategorin Gjutjärnsgrytor och gjutjärnspannor.

Produktinformation

Stenfors Gjutjärnsgryta från Anders Petter är en rund robust gryta som rymmer 4.4 liter. Grytan är väldigt mångsidig och passar till alla hushåll, små som stora.

Gjutjärnsgrytan är tillverkad i emaljerat gjutjärn med jämn värmefördelning som bevarar värmen ända upp till kanten. Emaljen drar inte åt sig smak eller lukt och är lätt att rengöra.

Knoppen i locket gör att kondens inte lägger sig runt kanterna i locket, utan istället rinner direkt tillbaka ner i kärlet. Ett måste för dig som älskar att laga mat! Denna Stenfors gjutjärnsgryta tål alla värmekällor inklusive induktionshäll.Anders Petter Stenfors rund Gjutjärnsgryta rymmer 4.4 liter och är 24,5 cm i diameter.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Gjutjärnsgrytor och gjutjärnspannor från andra varumärken

Upp till 52% rabatt
Staub - Gryta hög 4,8 L Bordeaux

Gjutjärnsgrytor och gjutjärnspannor från Staub

Här har vi samlat Gjutjärnsgrytor och gjutjärnspannor från Staub.
Upp till 40% rabatt
Skeppshult - Järnlock till oval Gryta 4 L

Gjutjärnsgrytor och gjutjärnspannor från Skeppshult

Här har vi samlat Gjutjärnsgrytor och gjutjärnspannor från Skeppshult.
Upp till 50% rabatt
Anders Petter - Stenfors Buffetgryta med glaslock 3 L Grå

Gjutjärnsgrytor och gjutjärnspannor från Anders Petter

Här har vi samlat Gjutjärnsgrytor och gjutjärnspannor från Anders Petter.
Upp till 50% rabatt
Le Creuset - Signature Buffétgryta med glaslock 3,5 L Vulkan

Gjutjärnsgrytor och gjutjärnspannor från Le Creuset

Missa inga bra priser på Gjutjärnsgrytor och gjutjärnspannor från Le Creuset.
Upp till 41% rabatt
Sabor - Sabor Gjutjärnsgryta 3 L Röd

Gjutjärnsgrytor och gjutjärnspannor från Sabor

Utforska allt inom Gjutjärnsgrytor och gjutjärnspannor från Sabor.
Upp till 30% rabatt
Lodge - Stekpanna 22 cm

Gjutjärnsgrytor och gjutjärnspannor från Lodge

Missa inga bra priser på Gjutjärnsgrytor och gjutjärnspannor från Lodge.

Se gärna också

Le Creuset - Le Creuset Signature Gjutjärnsgryta 4,2 L Fig

Gjutjärnsgryta från Le Creuset. Denna härliga lilafärgade gryta är unik för Cervera och ytterligare delar i samma färg finns att komplettera med. Fig betyder fikon på engelska och färgen påminner definitivt om denna frukt med sin härliga kulör. En guldfärgad knopp på toppen blir pricken över i. Signature gjutgärnsgryta Fig från Le Creuset är en oumbärlig klassiker i köket som kan föras vidare från generation till generation.

Sedan 1925 har denna runda gryta tillverkats på Le Creusets eget gjuteri i Frankrike. Dessa gjutjärnsgrytor från Le Creuset är tillverkade i högsta kvalitet. Gjutjärn är känt för att vara ett av de bästa materialen till matlagning då värmen fördelas jämnt i grytan. Detta gör den perfekt till exempelvis grytor eller grytbröd.

Tack vare den emaljerade insidan kan du på ett säkert sätt förvara maten i grytan över natten utan att grytan rostar. Emaljen gör även grytan enkel att rengöra.

Gjutjärnsgrytan håller sig varm långt efter att plattan stängts av vilket ger bra förutsättningar för energisnål matlagning. Samtidigt är detta en optimal egenskap vid servering av den färdiglagade maten som håller sig varm på bordet.

Grytan finns även att få i någon annan färg av Le Creusets breda urval av välbekanta färger, så att den matchar köket och dukningen. Gjutjärnsgrytan kan användas på alla värmekällor inklusive induktion och tål dessutom både grill, ugn och att diskas i diskmaskin.

Denna Le Creuset Signature Gjutjärnsgryta är 24 cm i diameter och rymmer 4,2 L.
Livstidsgaranti mot uppvisande av kvitto.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023