Strömshaga

Strömshaga - Vägghängare S-krokar Antik Mässing

Kontrollera pris

Köp nu

Vägghängare i mässing med en vacker antik finish och kommer med 6 stycken krokar i matchande färg. Använd i köket för handdukar eller köksredskap, i hallen eller badrummet. Räcker det inte med 6st krokar går det att köpa till fler S-krokar i matchande färg.


Jämför produkt Strömshaga - Vägghängare S-krokar Antik Mässing online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Strömshaga - Vägghängare S-krokar Antik Mässing i kategorin Förvaring living här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Förvaring living
Artikelnummer: 131001
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Askar

Askar från Gustavsberg

Se alla produkter
Matlådor

Matlådor från Koziol

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Dragon

Dragon kan syfta på: Dragon (soldat) – en infanterisoldat som förflyttade sig till häst men stred till fots Dragon (växt) – en art i familjen korgblommiga växter och en krydda Dragon (skivbolag) – ett svenskt skivbolag med inriktning på jazz Dragon (tidskrift) – en amerikansk tidskrift som marknadsförs till rollspelare Dragon 32/64 – hemdatorer tillverkade under 1980-talet Dragon: The Bruce Lee Story – en amerikansk långfilm från 1993 SpaceX Dragon – en amerikansk rymdfarkost SpaceX Dragon 2 – en amerikansk rymdfarkost