ANDREE JARDIN - Mr & Mrs Clynk Städredskap Set Svart/Tampico

Beställ ANDREE JARDIN - Mr & Mrs Clynk Städredskap Set Svart/Tampico på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten ANDREE JARDIN - Mr & Mrs Clynk Städredskap Set Svart/Tampico inom kategorin För hemmet.

Produktinformation

Vackert handgjorda städredskap i ett designsamarbete mellan Andrée Jardin och Mr & Mrs Clynk designer-duo.I setet ingår en handborste i 100% naturliga material hästhår och vegetabiliska fibrer, en sopskyffel och två praktiska väggkrokar du kan hänga upp dina redskap på efter användning så är de alltid där när de behövs.Mått;Borste 30 cmSkyffel 28,5 x 20 cm,Krokar 8,5 x 5,5 cm- Bokträ från hållbart skogsbruk i Frankrike. Lackat trä- Epoxistål- Svart hästhår blandat med naturliga vegetabiliska Tampico fibrer (extraherat från Agave Lechuguilla-växten) - 100% naturliga material- Förpackning tillverkad av återvunnen kartong- Tillverkad i FrankrikeAndrée Jardins historia började redan för 100 år sedan i Nantes då George-René Julio började som lärling för att tillverka borstar.

George-René gifte sig så småningom med fröken Andrée Jardin och 1947 startade familjen en egen fabrik för borstar i Nantes, i nordvästra Frankrike.Idag är det sonsönerna som driver företaget och fortsätter att skapa extra fina borstar. De tillverkar borstar som är effektiva, vackra och gjorda i naturmaterial för att ta hand om ditt hem och dig själv.Sonsönerna besitter en speciell historisk kunskap om borsttillverkning som gör borstarna unika.

I samarbete med designers och andra hantverkare erbjuder de moderna, hållbara, vackra och effektiva borstar i naturmaterial för användning i det moderna hemmet.Tack vare Andrée Jardins autenticitet och skicklighet har företaget stolt fått ta emot den franska certifieringen EPV- Entreprise du Patrimoine Vivant. Certifieringen ges av den franska staten till franska företag som utmärker sig med sin traditionella och industriella kunskap.Njut av detta vackra sortiment som passar perfekt i våra skandinaviska hem. .

För hemmet från andra varumärken

Upp till 57% rabatt
House Doctor - Ciero Matta 70x50 cm Ljusgrå

För hemmet från House Doctor

Se vad House Doctor har inom För hemmet.
Hay - Six-Colour Väska L

För hemmet från Hay

Visa produkter inom För hemmet från Hay.
Upp till 25% rabatt
Gynning Design - Brickbord Slice of Life 49 cm

För hemmet från Gynning Design

Visa produkter inom För hemmet från Gynning Design.
Upp till 25% rabatt
Design House Stockholm - Exit Tevagn 86x81 cm Ek

För hemmet från Design House Stockholm

Här har vi samlat För hemmet från Design House Stockholm.
Hinza - Innerväska Stor Svart

För hemmet från Hinza

Missa inga bra priser på För hemmet från Hinza.
Upp till 25% rabatt
ANDREE JARDIN - Mr & Mrs Clynk Städredskap Set Svart/Tampico

För hemmet från ANDREE JARDIN

Här har vi samlat För hemmet från ANDREE JARDIN.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023