Sidan innehåller annonslänkar

Airam Sund 4118740 IP44 vit

Jämför produkt Airam Sund 4118740 IP44 vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Airam Sund 4118740 IP44 vit i kategorin Fasadbelysning här hos oss.

Produktinformation

Vä;gglampa Sund 4118740 IP54 vit Airam Passar i må;nga miljö;erSund ä;r en klassisk vä;ggarmatur som passar bå;de inne och ute. Tack vare sin kompakta storlek och rena form passar Sund i må;nga olika miljö;er.

LjusskenVä;gglampa Sund 4118740 har en ljuskä;lla som lyser nedå;t. SkyddsklassVä;gglampa Sund har skyddsklass IP44.

Ljuskä;llaTill Sund 4118740 vä;gglampa behö;ver du en LED-ljuskä;lla med GU10-sockel. VarianterArmaturen finns ä;ven i en stö;rre modell och i två; fä;rger, vit och antracit. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Fasadbelysning från andra varumärken

Upp till 18% rabatt
Vägglykta Modena Duo

Fasadbelysning från Konstsmide

Här har vi samlat Fasadbelysning från Konstsmide.
Elvita E118423

Fasadbelysning från Elvita

Utforska allt inom Fasadbelysning från Elvita.
Nordlux Aludra svart

Fasadbelysning från Nordlux

Här har vi samlat Fasadbelysning från Nordlux.
Belid Mira grafit D240

Fasadbelysning från Belid

Visa produkter inom Fasadbelysning från Belid.
Airam Sund 4118740 IP44 vit

Fasadbelysning från Airam

Utforska allt inom Fasadbelysning från Airam.

Se gärna också

Konstsmide Brindisi sensor E27 sv.

<h2>Fasadbelysning Brindisi sensor E27 svart Konstsmide</h2> <p></p> <p>Uppgradera din fasad med Brindisi fr&aring;n <a href="https://www.elon.se/varumarken/konstsmide">Konstsmide</a>. Denna moderna och funktionella <a href="https://www.elon.se/belysning/utomhusbelysning/fasadbelysning">fasadbelysning</a> i svart aluminium och klarglas kombinerar stil med praktiska funktioner. Med sin skymnings- och r&ouml;relsesensor skapar Brindisi en trygg och v&auml;lkomnande milj&ouml; runt ditt hem.</p> <p><strong>Modern design som lyser upp din fasad</strong><br /> Brindisi &auml;r mer &auml;n bara en fasadbelysning - den &auml;r en stilfullt designad v&auml;gglampa som framh&auml;ver ljusk&auml;llan och ger ett vackert rundstr&aring;lande ljus. Den svarta aluminiumkonstruktionen och det klara glaset ger en modern och elegant touch till din fasad.</p> <p><strong>Skymnings- och r&ouml;relsesensor f&ouml;r trygghet och energieffektivitet<br /></strong>Brindisi &auml;r utrustad med b&aring;de skymningsrel&auml; och r&ouml;relsesensor, vilket inneb&auml;r att den automatiskt t&auml;nds n&auml;r det blir m&ouml;rkt eller n&auml;r den k&auml;nner av r&ouml;relse. Du beh&ouml;ver inte l&auml;ngre oroa dig f&ouml;r att komma hem till en m&ouml;rk entr&eacute; - Brindisi lyser upp din v&auml;g och skapar en trygg st&auml;mning samtidigt som den hj&auml;lper till att spara energi.</p> <p><strong>Anpassningsbar ljusk&auml;lla f&ouml;r personlig stil<br /></strong>Brindisi anv&auml;nder en utbytbar ljusk&auml;lla med E27-sockel, vilket ger dig m&ouml;jlighet att anpassa belysningen efter din personliga stil och behov. V&auml;lj en ljusk&auml;lla med den perfekta f&auml;rgtemperaturen och ljusstyrkan f&ouml;r att skapa den &ouml;nskade atmosf&auml;ren vid din fasad.&nbsp;</p> <p><strong>H&aring;llbar konstruktion f&ouml;r utomhusmilj&ouml;er<br /></strong>Tillverkad av svart aluminium och med en IP54-klassificering, &auml;r Brindisi robust och t&aring;lig nog att klara av utomhusmilj&ouml;er. Den t&aring;l v&auml;der och vind och kommer att forts&auml;tta lysa upp din fasad under l&aring;ng tid fram&ouml;ver.&nbsp;</p> <p><strong>Enkel installation och anv&auml;ndning</strong><br />Brindisi &auml;r enkel att installera och anv&auml;nda. Med sina m&aring;tt p&aring; 26 cm h&ouml;g, 13 cm bred och 12 cm djup kan den monteras p&aring; olika platser runt din fasad f&ouml;r att ge b&auml;sta m&ouml;jliga belysningseffekt.&nbsp;</p>

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023