Sidan innehåller annonslänkar

Airam Sala väggarmatur IP44 grå

Beställ Airam Sala väggarmatur IP44 grå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Airam Sala väggarmatur IP44 grå inom kategorin Fasadbelysning.

Produktinformation

Vä;gglampa Sala 4116047 IP44 grå; Airam Lå;t din fasad strå;la med Sala 4116047IP44 grå; frå;n Airam. Denna tunna, tidlö;sa och diskreta vä;gglampa skapar en perfekt balans mellan upp- och nedljus fö;r att ge din omgivning en behaglig belysning.

Med sin må;ngsidighet och skyddsklass IP44 ä;r Sala idealisk fö;r bå;de inomhus- och utomhusbruk. Tunn och tidlö;s designSala 4116046 har en stilren och diskret design som smä;lter in perfekt med olika husstilar.

Den tunna profilen ger en minimalistisk och modern touch. Upp- och nedljus i harmoniMed Sala 4116047 få;r du fö;rdelen av bå;de upp- och nedljus, vilket ger en jä;mn och balanserad belysning.

Ljuset sprids på; ett behagligt sä;tt och ger en lugn och inbjudande kä;nsla. Skyddsklass IP44Sala har skyddsklass IP44, vilket gö;r den lä;mplig fö;r bå;de inomhus- och utomhusbruk.

Den tå;l fuktighet och ä;r perfekt fö;r att belysa fasader, korridorer, trapphus och badrum med sin på;litliga prestanda. Anpassa efter dina behovDen har en GU10-sockel och behö;ver två; LED-ljuskä;llor.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Fasadbelysning från andra varumärken

Upp till 18% rabatt
Vägglykta Modena Duo

Fasadbelysning från Konstsmide

Här har vi samlat Fasadbelysning från Konstsmide.
Elvita E118423

Fasadbelysning från Elvita

Utforska allt inom Fasadbelysning från Elvita.
Nordlux Aludra svart

Fasadbelysning från Nordlux

Här har vi samlat Fasadbelysning från Nordlux.
Belid Mira grafit D240

Fasadbelysning från Belid

Visa produkter inom Fasadbelysning från Belid.
Airam Sund 4118740 IP44 vit

Fasadbelysning från Airam

Utforska allt inom Fasadbelysning från Airam.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023