Aida - Søholm Sonja Champagne/cocktail glas 30 cl Soft pink

Jämför produkt Aida - Søholm Sonja Champagne/cocktail glas 30 cl Soft pink online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - Søholm Sonja Champagne/cocktail glas 30 cl Soft pink i kategorin Champagneglas här hos oss.

Produktinformation

Søholm Sonja Champagne/cocktail glas 30 cl Grön från Aida. Glaset är perfekt för att servera champagne, cocktails och andra läckra drycker men passar även servera härliga desserter ur.

Kombinera med andra delar ur Søholm serien.Aida är ett danskt företag som designar, utvecklar och producerar daglig design för hemmet. Aida dukar det dagliga middagsbordet med service, glas, bestick, köksartiklar och presentartiklar i funktionell design och god kvalitet till vardagliga priser. .

Champagneglas från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Carolina Gynning - Champagneglas 30 cl Feeling Magic

Champagneglas från Carolina Gynning

Här har vi samlat Champagneglas från Carolina Gynning.
Upp till 48% rabatt
Kosta Boda - Line Champagneglas 15 cl

Champagneglas från Kosta Boda

Visa produkter inom Champagneglas från Kosta Boda.
Upp till 52% rabatt
Riedel - Vinum Champagne 4-pack

Champagneglas från Riedel

Visa produkter inom Champagneglas från Riedel.
Upp till 51% rabatt
Table Top Stories - Romance Champagneskål 34 cl Guld

Champagneglas från Table Top Stories

Utforska allt inom Champagneglas från Table Top Stories.
Upp till 42% rabatt
Orrefors - Merlot Champagneglas 33 cl

Champagneglas från Orrefors

Här har vi samlat Champagneglas från Orrefors.
Upp till 30% rabatt
Eva Solo - Champagneglas 20 cl

Champagneglas från Eva Solo

Här har vi samlat Champagneglas från Eva Solo.

Se gärna också

Magnor - Alba Antique Champagneglas 25 cl Klar -38%

Mycket elegant champagneglas från norska Magnor och serien Alba Antique, designat av skickliga formgivaren Teresa Bergerud.

Teresa berättar om glasserien:
Jag ville göra vackra, klassiska, generösa och bra glas till ett vackert bord, till vardag och fest. Linjerna på klockan och skaftet är mjuka och välformade. Det här är glaset för dem som sysslar med estetik och tycker om att omge sig med skönhet.

Slipmönstret på Alba Antique är ett gammalt mönster jag hittade i Magnors arkiv och som har använts på glas från bland annat Magnor tidigare. Det var kul att få fram det igen.

En stjärna finns under foten vilket gör glaset ännu vackrare. Både när de står på bordet och när de lyfts upp.

Namnet Alba är främst valt efter en av huvudpersonerna i Isabelle Allendes bok Andarnas hus och är ett av de vackraste namnen jag känner till. Namnet betyder vit, men kan också betyda gryning. Alba är också en stad i Italien känd för sin vinproduktion. Så ett vackert namn på ett vackert glas.


Hos Cervera finns även systern till Alba Antique; Alba fina line - för den som föredrar lite stramare linje. Även fast systrarna är olika till stil och utseende är de mycket fina att ställa fram tillsammans.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023