Thermex Plan 250 M/switch Eb Centralventilation - Vit


Jämför produkt Thermex Plan 250 M/switch Eb Centralventilation - Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Thermex Plan 250 M/switch Eb Centralventilation - Vit i kategorin Centralventilation här hos oss.

Produktinformation

Då detta är en modell för centralventilation blir köksfläkten ansluten till en ventilationsanläggning i din fastighet. Det är därför ingen motor i ditt kök som skapar oväsen och irritation som traditionella köksfläktar kan göra. .

Se gärna också

Cylinda F 251-10 60 Cm Centralventilation - Vit

Om du väljer en köksfläkt för centralventilation kräver det att du får den anslutet till en central ventilationsanläggning i fastigheten. Fördelen är att du slipper för en surrande och brummande motor i fläkten, som det gör på traditionella fläktar. Den påmonterade glasskärmen skyddar fläktens yta genom att fånga upp matstänk och damm och är samtidigt lätt att hålla ren. Men utöver den praktiska funktionen ger den också köksfläkten ett stilrent uttryck.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Plantation

Ytterligare en ort med samma namn, se Plantation, Kentucky Plantation är en stad i Broward County i Florida, USA.

Ebastin

Ebastin är ett antihistamin som säljs receptfritt på apotek till exempel under varumärkena Kestine eller Ebastin. Egenvård med Kestine mot pollenallergi är idag godkänd från 12 års ålder. Kemiskt namn: 4¢-tert-Butyl-4-[4-(difenylmetoxi)piperidino]butyrofenon Andra antihistaminer är bland annat cetirizin, levokabastin och loratadin.

Vita

Vita kan syfta på: