Thermex Central Gemini Iii Centralventilation - Vit


Beställ Thermex Central Gemini Iii Centralventilation - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Thermex Central Gemini Iii Centralventilation - Vit inom kategorin Centralventilation.

Produktinformation

Med en kapacitet på upp till 144 m3/h passar denna köksfläkt 530.41.5041.2 från Thermex bäst till mindre kök. Köksfläktens externa motor är en bidragande anledning till den låga ljudnivån eftersom motorn inte installeras i köket.

Det kräver naturligtvis lite mer av installationen men är det en köksfläkt som inte för oväsen du söker, är det värt det. Motorn till köksfläkten ska köpas separat eftersom den inte följer med vid leverans.

En fördel med inbyggnadsfläktar är att de är mer diskreta än fri- och vägghängda modeller. Köksfläkten byggs in i ett köksskåp ovanför spisen och är på det viset inte särskilt synlig.

Se gärna också

Cylinda F 250-16 50cm Centralventilation - Vit

Köksfläkten har en extern motor som ska placeras utanför köket. Det kan vara lite pilligt men det hjälper med att hålla ljudvolymen på en låg nivå. Utdragsfläkten ska byggas in i ett köksskåp och det är därför viktigt att du mäter noga så den passar. Fördelen med denna typ av modell är att den bara syns när den används, eftersom den bara skjuts in under skåpet igen när den inte används.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Vita

Vita kan syfta på: