Zwilling - Twin Kids Barnbestick Jessica 4 delar


Beställ Zwilling - Twin Kids Barnbestick Jessica 4 delar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Zwilling - Twin Kids Barnbestick Jessica 4 delar inom kategorin Barnbestick.

Produktinformation

Twin Kids Jessica barnbestickset från Zwilling för familjens yngsta, ett lekfullt och stilrent set, speciellt utformat för barns händer. Designen är barnvänlig med rundade gaffelspetsar och trubbig kniv.

De är tillverkade i hållbart 18/10 rostfritt stål, en mjuk ren yta med en relief runt kanten.Perfekt som dop-present eller till födelsedagen. Twin Kids är en gullig mini variant av Zwillings Jessica bestickset, som finns i 16, 24 eller 48 delar, kombinera de två för en fullständig uppsättning för familjen! - Rekommenderas från 3 år - Gaffel 18 cm, kniv 20 cm , matsked 17 cm och liten sked 14 cm

Se gärna också

Georg Jensen - Bernadotte Barnbestick 3 delar

Bestickset för barn ur Georg Jensens Bernadotte-serie, med originaldesign av Sigvard Bernadotte. Besticken är tillverkade av blankpolerat, rostfritt stål och har en räfflad, sofistikerad formgivning som låter även de mindre äta med stil. Besticken är utformade för att vara greppvänliga och passa i små händer, och blir den perfekta gåvan till en nyfödd eller som dopgåva.

Setet består av
- En barnsked- En barnkniv- En barngaffel

Bernadotte är en av Georg Jensens mest framgångsrika kollektioner. Den första kollektionen skapades 1938 av Sigvard Bernadotte och hans lika vackra som funktionella produkter har blivit älskade designklassiker.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Twinings

Twinings är ett brittiskt företag som säljer te. Det grundades 1706 av Thomas Twining (1675–1741) i London. Familjen Twining är fortfarande verksam inom företaget, men företaget ägs sedan 1964 av Associated British Foods. Stephen Twining, som idag representerar familjen och företaget, är den tionde generationen av familjen Twining.