Sidan innehåller annonslänkar

Fiskars - Norden Steel Wok belagd 28 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Wok från Fiskars Norden Steel-serie är tillverkad av belagd rostfritt stål, vilket ger en hållbar och långvarig användning. Dess utformning med sluttande kanter och en extra djup botten gör det lätt att vända och steka maten jämnt, samtidigt som den ger plats åt en mängd olika råvaror.

Den unika Thermium+ mineralbehandlingen ger stekpannan naturliga non-stick egenskaper även vid mycket höga temperaturer. Kompatibel med Induktion, Gas och Glaskeramik.

Tillverkaren lämnar 25 års garanti.Företaget grundades redan under 1600-talet, närmare bestämt år 1649 och är idag Finlands äldsta företag. Företaget var då ett av många järnbruk i Finland.

Fiskars produkter idag sträcker sig från trädgårdsredskap till köksredskap. För köket är Fiskars knivar, bestick och stekpannor otroligt populära. .

Se gärna också

Jamie Oliver - Jamie Oliver Wokpanna Tefal Cook's Classic HA 30 cm -58%

En användbar klassisk wokpanna från Tefal Jamie Oliver.

Jamie Oliver Tefal Cook's Classic Wokpanna Hard Anodized 30 cm är en klassisk wokpanna som du kan använda såväl till vardags som till fest för de flesta typer av matlagning och matlagning för flera personer eller portioner. Perfekt att laga wok med kyckling eller tofu och grönsaker!

Den klassiska wokpanna är tillverkad av anodiserad aluminium och har en non-stickbeläggning som underlättar matlagningen.

Hard Anodised är ett väldigt tåligt material som gör att kärlet värms upp jämnt och samtidigt har egenskaperna av ett non-stickmaterial. Att Classic wokpanna Jamie Oliver 30 cm är tillverkad av rostfritt stål och belagt med en hårdanodiserad yta gör även att stekkärlet är väldigt lätt att rengöra!

Denna Jamie Oliver Tefal Cook's Classic Wokpanna Hard Anodized 30 cm är även utrustad med en karaktäristisk Tefal värmeindikator. Med hjälp av en röd ThemoSpot i stekpannans mitt kan du se när stekpannan har uppnått perfekt temperatur.

Wokpannan fungerar på induktionshäll och i stort sett på alla spisar och kan även användas i ugn.

Wokpannan har en 8,4 cm hög kant som gör att den ännu lättare att woka mat i. Den är 30 cm i diameter och bottendiametern är 20 cm.

Tefal är ett franskt företag som sedan 1950-talet tillverkat kvalitativ köksutrustning. Deras samarbete med den välkände kocken Jamie Oliver har resulterat i ett stort antal omtyckta serier av kokkärl som Jamie Oliver Everyday, Jamie Oliver Premium och Classic som i de flesta uppsättningar finns som stekpannor, traktörpanna, gjutjärnspanna, stekpanna med lock och wokpannor.

I dessa stekpannor har de kombinerat Tefals kvalitet och Jamie Olivers erfarenheter och innovationsvilja inom matlagning.

Jamie Oliver blev känd som ”Den nakna kocken" genom matlagnings tv-serien med samma namn. Serien började sändas 1999 och idén var att maten ska vara enkel, hälsosam och snabblagad.

Han har sedan dess blivit uppskattad för sina recept med 5 ingredienser och måltider som tar 15 minuter att göra samt sitt stora engagemang för hälsosam mat för såväl unga som vuxna.

Genom åren har Jamie Oliver även samlat dessa recept i ett flertal kokböcker som alla blivit bästsäljare.

Denna wokpanna ingår i Jamie Oliver Classic serien. I samma serie finns även Jamie Oliver Classic stekpannor i ett flertal storlekar: Dels en stor stekpanna som är 30 cm i diameter Sen finns även en liknande stekpanna som är i den klassiska storleken 28 cm i diameter och en mindre stekpanna som är 24 cm i diameter som är perfekt för mindre portioner eller till exempel plättar eller omelett. Alla dessa stekpannor och även flera andra kokkärl från Tefal och Jamie Olivers samarbete finns också de att köpa på Cervera!

Ett tips är att tillaga något av alla hans favoritrecept, varför inte någon av hans vegetariska grytor eller omtyckta wokade kyckling med grönsaker i denna Jamie Oliver Tefal Cook's Classic Wokpanna Hard Anodized 30 cm.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024