Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Harvey Whiskyglas 31 cl 4-pack

Jämför produkt Aida - Harvey Whiskyglas 31 cl 4-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - Harvey Whiskyglas 31 cl 4-pack i kategorin Whiskyglas här hos oss.

Produktinformation

Set med 4 whiskyglas med en volym på 31 cl från danska aidas Harvey-kollektion. Det finns väl inget bättre än att slå sig ned i salongen efter en mastig middag med ett glas whisky i handen? Detta set med 4 whiskyglas från aidas Harvey-serie låter dig avnjuta din whisky på allra bästa sätt, vare sig du föredrar en irländsk som den är eller en skotsk med is.

Whiskyglasen har tillverkats i blyfritt glas av högsta kvalitet, och har utsmyckats med ett exklusivt elegant mönster som har designats med inspiration tagen från klassiska kristallglas. Glasen rymmer upp till 31 cl av den lagrade drycken, och kan självklart rengöras i diskmaskin.

Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med. .

Whiskyglas från andra varumärken

Upp till 42% rabatt
Orrefors - Sofiero Old Fashioned 25 cl 4-pack

Whiskyglas från Orrefors

Se vad Orrefors har inom Whiskyglas.
Upp till 50% rabatt
Zwiesel - Hommage Whiskeyglas 40 cl 2-pack

Whiskyglas från Zwiesel

Missa inga bra priser på Whiskyglas från Zwiesel.
Upp till 38% rabatt
Kosta Boda - New Friends Tumbler Björn 46 cl

Whiskyglas från Kosta Boda

Se produkter inom Whiskyglas från Kosta Boda.
Upp till 35% rabatt
Spiegelau - Perfect Serve S.O.F Glas 27 cl 4-pack

Whiskyglas från Spiegelau

Missa inga bra priser på Whiskyglas från Spiegelau.
Vintage - 6 st Drinkglas

Whiskyglas från Vintage

Se vad Vintage har inom Whiskyglas.
Upp till 25% rabatt
Table Top Stories - Line Whiskeykaraff + 4 Tumblerglas

Whiskyglas från Table Top Stories

Se produkter inom Whiskyglas från Table Top Stories.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023